Om pralerier


Mit navn er Mie, jeg er født på Amager, men vokset op på Falster og nu bosiddende på Frederiksberg med min mand Jesper og vores 2 pseudotvillinge-tøser Ida (fra sommeren 2009) og Eva (fra vinteren 2011).
Professionelt beskæftiger jeg mig med kommunikation inden for børnemode og børnetrends. Uprofessionelt er jeg en lille håndgerningsnørd, der syr, hækler, strikker, klipper, laver perler osv. i den dúr.
Jeg blogger ud fra et feel good-perspektiv for at skrive og for at prale og for at underholde dig som læser på alle mulige måder.
Håber du vil nyde at følge med.
Min scrabbog:


  • Sensommeren 2015: Kom på papstandere for Livol vitaminpiller ifm. kampagnen "Hele familiens vitaminpille" og bloggede om det her.
  • Oktober 2014: Blev vi en del af Livols "familiealbum". og har mulighvis også kunne ses på papstandere omkring vitaminpiller i et supermarked eller 2 i 2015
  • Februar 2014: Artikel i Vores børn om sansemotorik som jeg også bloggede om her.
  • September 2013: Blev pralerier omtalt i Vores børn PLUS og jeg blev interviewet om det at være "blogger-mor". Jeg bloggede selv om artiklen her
  • Marts 2012: Var Eva på forsiden af Vores børn.
  • Juli 2010: Blev interviewet til artikel i Berlingske om, det at være gravid og blive påduttet alle muliges meninger og restriktioner for babys ve og vel. Og bloggede selv om det her.

Copyright:
Alle tips og opskrifter som jeg deler i mine tutorials og generelt på bloggen står helt til fri afbenyttelse uden restriktioner. Hvis du har brugt en af mine opskrifter og/eller dertilhørende billeder, ser jeg dog gerne, at der er fulgt et link med tilbage til oprindelsesstedet.