Sommerferiens sidste is...

Sommerferiens sidste ferie-is i ZOO


Så blev det søndagen før skolestart. Feriens sidste is er købt og indtaget og det virker på een gang lidt trist og virkelig rart, at hverdagens jam banker på døren igen i morgen tidlig.
Det har været en skøn sommerferie! Uden at det skal lyde alt for sukkersødt, så er vi endnu en gang blevet bekræftet i, at vores lille familie er rigtig gode til at holde ferie sammen og nyde hinandens selskab 

Vores første sommerferie-stop på Egeskov Slot

Det har også været en sommer, hvor vi i 3 af ugerne har måtte undvære vores børn, da de har været af sted med begge siders bedsteforældre og til sidst en uge på FDF-sommerlejr. Sidstnævnte trak især tænder ud, da det var helt uden nogen form for kontakt med pigerne. Men, skulle det vise sig, var det vist mest forældrene, der led under dette. Tøserne har nemlig haft en fest med at være af sted, citat: helt uden voksne! Hvilket jo i virkeligheden nok er en tilstand, vi skal begynde at vænne os til...

Rømø i regnvejr


Men for nu vil jeg vænne mig til, at hverdagen for alvor begynder igen i morgen og at vi har en lang dejlig sommerferie vi kan nyde minderne af lang tid endnu. Og så vil jeg nyde denne skønne sensommertid vi nu går ind i. For jeg har altid elsket denne tid på året. Skolestart, nye muligheder, gensyn med vennerne, mødet med nye venner - og så pakket ind i et vejr, der får den der ekstra portion gyldenhed over sig.

Kom børn, vi flyver derhen!

Der er nemlig slet ikke noget i vejen med, at sommerferiens sidste is er spist, for der er stadig tid til is i solen - også når det er hverdag.

6 kommentarer

  1. Uha, man sidder jo allerede i efterårskulden og drømmer sig tilbage til sommervarmen - og ikke mindst, en stor lækker is.

    SvarSlet
  2. Det er simpelthen så dejligt at følge din blog. Vores pige har også lige været afsted alene på ridelejr for første gang. Hun har været kæmpe glad for oplevelsen, men for os har det været en meget underlig og hård uge.

    SvarSlet