Krøller eller ej....

INDEHOLDER REKLAME

Jeg har altid drømt om at have et stort krøllet hår. Nok fordi jeg er glathåret. Ida havde den dejligste krøllede top, da hun var lille og som følge heraf (selvklart) ønsket sig glat hår. Muligvis fordi hun er så ekstremt stædig, har hun også fået det. Muligvis også fordi hun reder sit hår glat.

Men med de krøller hun rendte rundt med som helt lille, havde jeg aldrig troet, at det ville blive så glat, som det hun har i dag.

Nårhh, se lige de krøltoppe tilbage i 2013... ❤

Eva har lidt af det hele. Et enormt tykt hår, der krøller lidt i de små hår i siderne, men ellers er glat. Da hun var lille og havde tyndere hår over det hele krøllede det også meget. Især når det blev fugtigt. Men nu er det altså også primært glat.

Ida med ekstra glat hår, der lige er blevet klippet og glattet hos frisøren, for et par måneder siden.

Nu er der godt nok ikke noget der kan slå en omgang naturlige krøller som dem mine tøser herover kunne producere da de var små - dem kan man kun drømme om. Med en god styler og ditto portion tålmodighed kan jeg dog mestre at få givet mig selv en omgang krøller på toppen.


Det er stadig ikke det nemmeste krølle sig selv, synes jeg, men med øvelse, teknikker og udstyret i orden, bliver det langt nemmere. Den sidste måneds tid har jeg øvet mig med HH Simonsens ROD VS4 Soft Curl-styler jeg har fået til test fra Billigvoks.dk. Den laver, som navnet antyder, store bløde krøller i håret. Opvarmningen går mega hurtigt og du kan følge med i, hvor varmt jernet er blevet (mellem 120°C og 200°C), så ikke noget med at stå og brænde fingerspidserne, for at mærke om krøllejernet er blevet varmt nok.


Udover at krølle mig selv, har jeg også testet mine evner af på Evas lange lokker. Det er nemmere at øve på andres end sin egen nakke og en god måde at blive mere fortrolig med udstyret på. Ida har endnu ikke haft lyst til at vende tilbage til sit krøllede jeg, men Eva tror jeg, ville krølles hver dag, hvis jeg gad gøre det på hende :)

Der har også været et par af mine veninders døtre, der har været en tur igennem krølle-salonen og hverken på dem eller Eva, har jeg brugt nogle stylingprodukter. Hvilket selvfølgelig er det bedste for pigerne, men gør at krøllerne bliver knap så holdbare.Når jeg har krøllet mig selv, har jeg både brugt stylingprodukt inden, der både er varmebeskyttende og holder på krøllerne og derefter sluttet det hele af med en omgang hårlak. Men så er jeg også vågnet op med krøller "dagen derpå".

Det er blevet til et par stories, som jeg har lagt i mine højdepunkter på min Instagramprofil.

Efter at have testet HH Simonsen krøllejernet, er mine bedste tip:

  • del håret op inden du starter. Helst med hårklemmer, der er lette at tage ud med en hånd.
  • krøl det op inde fra hovedbunden og ud (husk at bruge den medfølgende handske, så du ikke brænder fingrene!)
  • brug et varmebeskyttende produkt i håret inden, der også kan hjælpe med at holde på krøllerne.
Efter lidt øvelse med styleren er jeg blevet rigtig glad for krøllejernet og har endda formået at lave krøller på mig selv på helt almindelige hverdagsmorgener, uden at skulle afsætte oceaner af tid til det. Det er sjovt at have den ekstra mulighed, når der skal vælges frisure om morgenen.

Du kan se hele udvalget af de forskellige stylers fra HH Simonsen her.

Photobomb!

Ingen kommentarer