Snefnug i april

INDEHOLDER REKLAME / GARN MODTAGET SOM GAVE


Tænk sig, at det sneede her i april. Det i sig selv er måske ikke helt så underligt. Men lidt mærkværdigt at vi nogle dage før, nærmest kunne gå uden overtøj og så pludselig skulle finde hue og vanter frem igen.

I påsken da jeg gik i 2.g, var jeg med en veninde i London og boede hos hendes tante, der oprindeligt kom fra Sønderjylland. Hun fortalte et tysk ordspil, der meget dækkende beskriver vejrets svingende humør her i denne måned; im april, im april macht das wetter was es will. Og der går stadig ikke en aprilmåned, hvor jeg ikke har denne sætning syngende inde i hovedet flere gange.Meget apropos strikker jeg mig denne april en rigtig fin Snefnug-bluse - der forhåbentlig bliver færdig lige om lidt og kan blive brugt, når der på ingen måde er flere snefnug på vej oppefra.

Jeg strikker den op i Drops merino ekstra fine fra Rito.dk i farven Stålblå - hvilket er en lille smule misvisende, da den er mere lyslilla i mine øjne, men med et koldt blåligt skær. Meget fin. Glæder mig til at sætte den sammen med en helt lyseblå nederdel eller et par karryfarvede bukser.Merino'en er en blød uld, men helt uden "tjams", hvilket kan være rart som en afveksling fra alt det mohair- og alpakka-strikkede jeg ellers har i garn-garderoben ;) Det er også rigtig godt at bruge til børn og andre, der kan have det lidt svært med at vende sig til det mere langhårede strik.

Ingen kommentarer