Om strikkeprojekter & garnet i ventekurvene

INDEHOLDER REKLAME / GARN MODTAGET SOM GAVEDet kribler i fingrene for at komme igang med endnu en ny strikket sag. Det sker en gang imellem. For strik tager nu en gang lidt tid. Det er noget af det skønne ved at strikke slow-fashion. Men til tider også lidt frustrerende.

Da jeg sådan for alvor tog strik op, satte jeg mig derfor også for, at jeg ville blive hurtigere til at strikke. Ikke noget med at være halve og hele år om at færdiggøre noget til mig selv (og så smide den i en forkert vask lige bagefter...!). Det bliver man træt af og man når at blive ret træt af sit strikketøj (synes jeg). Det hurtigste jeg endnu har strikket en trøje til mig selv, er på lidt under 3 uger. Ellers er jeg som regel 3-4 uger om hver striksag. Medmindre jeg springer over og går igang med noget andet.

Det plejer kun at ske, hvis jeg bliver spurgt om at lave en teststrik af noget. Det kommer altid forrest i køen. Men ellers er jeg som regel rimelig stringent med at strikke én sag færdig ad gangen.

Nu er der så bare sket det, at jeg ad flere omgange er hoppet fra flere projekter og har startet nye op. Og det er altså lidt af en glidebane. For nu har jeg lyst til at gøre det igen...

Men i virkeligheden, har jeg også rigtig meget lyst til at få nogle af mine igangværende projekter gjort færdige, så jeg kan bruge dem. Det er trods alt den største motivation. Så det gør jeg! Det lover jeg mig selv.Så må den fine #wrapmeupcardigan, som PlumMum netop har udgivet, altså liiige vente et par uger mere. Men nøj, hvor ser den fin ud! Jeg overvejer stadig farven, men hælder mod en mustard. Trods den farves store indtog, har jeg endnu undgået at strikke noget i den farve og det må der vist til at blive rodet bod på.Der går noget garn til, når nu man som jeg strikker hele tiden og hele tiden har nye projekter i "vente-kurven(e)" - og ja, det kan hurtigt blive en lidt dyr hobby. Omvendt kan man sige, at stort set alt, hvad jeg får strikket bliver brugt - og brugt meget. Jeg køber stort set ingen tykkere bluser og har ikke købt en eneste strikting i flere år nu. Så på den måde er der også lidt udgifter sparet. Desuden er jeg ret glad for at bruge garn fra Drops, der er forholdsvis billigt garn af høj kvalitet.Når min gule ribstrikkede Sekvenssweater og fluffy pink Hvirvelvindsweater er færdige, er det min plan at lave Snefnug-blusen i merino extra fine fra Drops. Det bliver i den fine lyslilla farve der er på billedet her og det er fra Rito.dk, der har foræret mig det i gave (i farven 14 stålblå). De har et stort udvalg af garn fra Drops, så der er rig mulighed for at kaste sig ud i strikkeprojekter, der ikke behøver at koste en formue - og hurtig levering, så du ikke behøver vente længe på at komme igang :)

Ingen kommentarer