Notre Dame...Tænk..., for bare nogle uger siden stod tøserne og jeg og betragtede denne smukke, historiske, gamle bygning. Og Notre Dame stod, som altid, klar til at blive beundret af alle de mange fremmødte.
Som den har gjort for mig de gange jeg har været forbi den og for alle andre de sidste mange hundrede år.

Nu står den i flammer. Det er bare en bygning, men man kommer alligevel til at tænke over, hvordan noget man tror er uforanderligt, pludseligt kan ændre sig fra det ene øjeblik til det andet.

Jeg ville egentlig have skrevet videre på mit indlæg om vores tøsetur til Paris med lidt tips til sådan en storby-weekendtur med børn. Men for nu, må det indlæg vente lidt til fordel for lidt dvælen ved den historiske brand der i skrivende stund, stadig er igang.

Måske de når at redde Notre Dame? Måske vi er heldige, at vi nåede at se den?

Ingen kommentarer