Altandrømme 2019

Ahh, sådan en weekend her med sådan et vejr her, altså!
Når det hele spirer og grønnes omkring os - det er ren energi på overskudskontoen.


Og ligesom at nullermændene og de beskidte ruder pludselig står meget tydeligt frem i solens skarpe lys, så fremstår vores altaner også lidt ekstra halvtriste i disse dage, og det kribler altså lidt for at komme igang med at fikse dem op og gøre dem forårsklar.

Det går bedre og bedre med at holde vores altaner, for hvert år. Vi har 2 og de er ret små, hvilket godt kan være lidt frustrerende, men vi forsøger at udnytte dem bedst muligt. Jeg vil gerne have dem hyggelige og pæne. For Jespers vedkommende er der kun ét krav og det er, at han skal kunne ligge derude og tage en sol-lur uden at flytte på noget først :) Jeg har besluttet mig for, at der godt må ske en opgradering af inventaret på altanerne i år - i hvert fald på pyntefronten. De altankasser vi har kører vist efterhånden på 9. år og er ved at være noget triste at se på og efter vi har fået lavet så fin en have nedenfor lejlighed, synes jeg næsten vi skylder, at gøre vores altaner ekstra pæne at kigge op på.
Over årene er jeg blevet mere sikker på, hvad jeg har på hver altan af planter og krydderurter og hvad vi rent faktisk får brugt henholdsvis den ene og den anden altan til. Jeg har derfor kigget rundt på Altanbutikken.dk og er blevet ret vild med deres altankasser i kobber til den ene side og vist nok et par sorte til den anden - og så et par enkeltpotter i mellem. Og en lille hængehylde. Måske til en lanterne? Og en ny solstol...? Hvis jeg tør skal jeg helt sikkert forbi deres fysiske butik - men nok helst en dag, hvor jeg har bilen med :) Og muligvis kombineret med en lille tur på planteskole her inden påske.

Ingen kommentarer