Tøsetur til Paris ♥


I morgen står den på længe ventet og utrolig meget set frem til-tøsetur til Paris. Simpelthen bare mine 2 tøsepiger og jeg i byernes by fra torsdag til søndag ♥ Alt imens får Jesper lov til at holde skansen herhjemme - og nårh ja, nyde roen...

De sidste par uger har vi læst i LonelyPlanets børneguidebog til Paris til godnathistorier og den er virkelig en anbefaling værd. Jeg kendte den ikke før, men stødte på den, da jeg planlagde turen her. Ida (der er 9 år) læser også i den selv. Eva forsøger også at læse den selv, men får klart mere ud af, at få den læst op. Selvom det er en børneguidebog, synes jeg selv den er ret informativ og jeg føler os meget godt klædt på til at indtage Paris i børnehøjde.

Jeg har så længe gerne ville give tøserne sådan en tur og jeg er så glad for, at det nu er lykkedes og vi skal af sted. Og stolt, faktisk.
Af mig selv, af at jeg gør det og at jeg har fået det til at lade sige gøre. Ikke at det er svært at booke en rejse, finde dagene at tage fri på og komme afsted. Men som en der har været studerende, på barsel, ledig, på barsel/sygemeldt og så lidt ledig igen, har det ikke altid virket økonomisk overskueligt at prioritere sådan en rejse alene. Heldigvis er både sygdom og lediggang ved at være lang tid siden (7-9-13!), hvilket nu begynder at give rum til hyggelige ego-tøse-ture som denne. Hurra for det!Og hurra for mine skønne tøser, der er ved at revne af forventninger til vores lille eventyr. Jeg elsker, at skulle vise dem Paris. Det er faktisk 7. gang jeg skal ned at besøge byen, men for første gang er jeg den eneste voksne og derved også selvskrevet Chef-tourguide med alt, hvad det indebærer af ansvar og overblik. Jeg har dog stor tillid til mig selv, Google-maps og det kort/metrokort over Paris jeg netop her til aften har siddet og tærsket igennem og sat krydser på.Uden at have tænkt nærmere over det, blev jeg af Facebook, med billedet herover, mindet om, at det lige i disse dage er præcis 9 år siden, Jesper og jeg havde en lille, rundkindet Ida med til Paris for første gang. En tur jeg stadig husker som en af de bedste, vi har været på som familie.

Måtte derfor også lige finde denne collage frem fra gemmerne - tænk, at det er 9 år tid siden...

Ingen kommentarer