Fra Sødahl til Liberty - #konmari i mine stofresterForanlediget af en mindre ombygning herhjemme og den dertil oplagte oprydningsfase i kølvandet på dette, er der sluppet en mindre Marie Kondo løs i lejligheden. Og hun er så afgjort velkommen. Hun bevæger sig ikke altid så hurtigt fra den ene type oprydning til den næste, men jeg kan mærke, at hun har fat i noget.  • Pigernes blandede tøj og legetøjsskab har fået en tur - H.A.L.L.E.L.U.J.A! 
  • Mine bluser. 
  • Vores karklude og viskestykke-skuffe - hvor det gik op for mig, at vi var de glade ejere af noget i omegnen af 4 viskestykker og 6 karklude og dermed en forklaring på, hvorfor jeg syntes vi hele tiden manglede nogle rene nogle af slagsen... En tur i Nortre Dame og vi er nu lidt bedre stillede på den front.
  • Min undertøjs- og strømpeskuffe, der nu er blevet så flot, at jeg rent faktisk er kommet til at vise den frem for flere gæster...
  • Krea-skabet, mine striktrøjer og garn har Kondo også været forbi og det er en sand fornøjelse.


I dag tog jeg så fat i den store uoverskuelige kasse med små stofrester. Jøsses! Men nu var vores ombygnings- og dertil følgende rydde-tilbage-på-plads-fase altså nået hertil. Det var med andre ord en rydde den op eller smide den ud-situation jeg stod i. Og så gjorde jeg det!At rydde stofrester op er fuldstændigt en tur ned ad en kreativ mindegade. Alt stof i kassen, har jeg på et tidspunkt haft i hænderne, klippet i, aet og overvejet dets muligheder. Solhatte, patchworkprojekter, bloomers, pludderbukser, nederdele, bolde, udklædninger og buksedragter. Alt sammen lå som små krøllede tekstilminder i en stor herlighed.

Sødahl-printet jeg værnede så meget om, at jeg dårligt har fået det brugt, rester fra gammelt Småfolk sengetøj og retroprint jeg en gang byttede mig til i det dengang så livlige krea-blogland, lidt helt tilbage fra min egen barndom, blomsterprints fra utallige ture i Stof2000 og Stof&Stil og så det dyrebare Liberty - skattene i min samling.Jeg er spændt på, om jeg vender tilbage til at sy, som jeg gjorde det engang. Af og til savner jeg det rigtig meget, men har nu mit strikkeri, der holder mig beskæftiget. Men mon ikke? I hvert fald er mine stofrester, tråde og resten af kreaskabet nu i skønneste orden til den dag trangen for alvor kommer over mig.


Ingen kommentarer