Bio & briller

Lørdag morgen stod vi op uden planer og da Eva midt i havregrøden kom i tanke om det gavekort til biografen hun havde fra sin fødselsdag, lagde vi hurtigt en plan. Pigerne skulle i biffen - uden voksne!

Det har vi talt om siden jul, uden at have fået gjort noget ved det. Men nu havde Eva et gavekort til 2 billetter + popcorn og sodavand og inviterede gerne sin meget villige søster 
Så ved middagstid tog pigerne og jeg bussen ind til Palads,
hvor jeg hjalp dem med at få vekslet gavekortene til billetter, popcorn og Fanta og så var min rolle sådan set udspillet. Oh skræk!
Og så alligevel ikke. De er jo store og de kan jo hjælpe hinanden eller bede andre folk om hjælp, skulle behovet opstå.

Efter at have forladt biograf-området og sendt flere Terkels-mor-agtige beskeder til Ida (a la "er I nu sikre på I er gået ind i den rigtige sal?") og godt kunne mærke på mig selv, at jeg var lidt træls, satte jeg en alarm på telefonen, lagde den i lommen og tullede så lidt planløst rundt i Pisserenden og omegn og nød egentlig lidt tid for mig selv. Jeg havde glemt mine høretelefoner, så det var sådan en helt analog oplevelse, sådan at skulle gå og underholde mig selv med mine egne tanker :)
Da min vej kom forbi en optiker, hvor jeg tidligere har fået briller fra og jeg on/off det sidste halve års tid har været på udkig efter nye, vovede jeg mig ind, for at se om der var noget af interesse. Og det var en meget mærkelig oplevelse. For jeg gik hen og tog ét par ned fra hylden, prøvede dem på og tænkte her er lige de briller jeg var på udkig efter! Det har jeg faktisk aldrig prøvet før og for en god ordens skyld prøvede jeg et par stykker mere, men var egentlig bare ret sikker på de første. Mandag fik jeg derfor lavet synsprøve og bestilt glas og om alt går efter planen, kan jeg tage hen og hente dem i morgen allerede. Jeah! Har ikke fået nye briller i 5-6 år og mit synet på mit ene øje var faktisk blevet en del dårligere, så det bliver formentlig en skarpere verden, der møder mig efter imorgen.


Og således blev en helt plan-fri lørdag ret begivenhedsfyldt. Bio-turen var forløbet ganske fornøjeligt, filmen havde været god, popcorn indtaget, sodavand drukket og de havde begge fundet ud at tisse og tilbage igen uden problemer - hvilket ellers havde været morens store bekymring :)
Ingen kommentarer