Om garn og nuancerGarnet flyder stadig hastigt over pindene - også selvom ordene nærmest ikke har flydt her på bloggen... Hvilket er en skam, synes jeg selv. Men altså, man kan ikke altid alting, hvorend man gerne ville. Jeg har, først ubevidst og siden helt bevidst, forsøgt at blive lidt mere analog og meget mindre "i en skærm". Det har virket fortræffeligt og både bloggen, men også tildels min instagram-konto er blevet (velfortjent?) forsømt. Der har også været lidt andre ting, der har forårsaget lidt knuder på linjen, men alt dette må blive uddybet i flere fremtidige indlæg.

For lige nu er jeg tjekket ind for lige at være lidt garn-nørd-begejstret!

Jeg er pt. i gang med at strikke en Sekvens Sweater fra PetiteKnit, bare kun i ganske gul og helt uden sekvenserne. Jeg har haft lidt sådan en gul, fluffy sag i tankerne, siden jeg så en kollega i en gul trøje sidste forår, fra et mærke jeg ikke helt kan huske. Med Sekvens sweateren fandt jeg lige det mønster, der passede til trøjen, men jeg har ikke helt kunne finde, det helt rigtige gule garn. Enten er det for varmt, for lime, for blegt eller for "ægget".Efter at have givet lidt op, købte jeg en af de blege gule (Filcolana Arwetta 196) og satte sammen med en af de limegule (Filcolana Tilia 570255). Jeg bestilte dem online og da jeg fik dem hjem, var jeg noget skeptisk, for syntes på ingen måde, det var 2 harmonerende gule farver. Til min overraskelse og store begejstring giver disse 2 garner tilsammen, den helt, helt rigtige gule farve og gjorde alt skepsis til skamme. Altså, den rigtige i forhold til den farve jeg havde oppe i hovedet.Det er ret fantastisk, hvordan man med garn kan lege og trylle med farverne. Jeg er flere gange blevet positivt overrasket over det resultat og den farvedybde og samspil, 2 garner kan give. Det skete fx også med min grønne Mors hverdagscardigan. Jeg har dog også prøvet det modsatte, hvor kombinationen var helt forkert og det projekt ligger stadig i garnkurven og er halvt pillet op. Det er nemlig det, der er med strik. På godt og ondt, ved man først helt, om det duer, når man har fået det strikket op - og det tager jo trods alt lige lidt tid.


Ingen kommentarer