Sensommer-strik / teststrik
Der er endnu en gang en testsrik-opskrift af Camilla / A Nordic Knitting Tale, på mine pinde. En dansenederdel i det fineste, bløde merino fra Knitting for Olive. En rigtig lækker sensommerstrik. Nederdelen strikker jeg til Eva i størrelse 6-8 år og hun har derfor fået lov at vælge farven selv. Og der var absolut ingen tvivl. Lilla! En farve jeg stadig oplever en smule ambivalens ved. Men når nu garnet er så lækkert og barnet er så begejstret, så er den nu egentlig også meget fint, den lilla farve. Og så er det en fryd at strikke i garn, der er så elegant rullet op, som nøglerne fra Knitting for Olive er det.

Sidste år strikkede jeg den smukke plisserede kjole i samme garn og den kjole er nok det strikkeprojekt jeg til dato er mest stolt over og tilfreds med. Den plisserede kjole er også et design af A Nordic Knitting Tale og trods de mange arbejdstimer den kræver er den hver og en af dem værd, synes jeg (det er også den kjole Eva har på i billedet på min header pt.).Nu gælder det opskriften til Ebbas danseskørt, som jeg forudsiger også kommer til at kræve en del tålmodige strikketimer. For selvom jeg er kommet godt fra start, så ender opskriften ud i at have 632 masker pr. omgang på pind 3 i hele 11 cm! Men min erfaring siger mig, at det nok skal betale sig ind med et godt sus i skørtet og et styk glad pigebarn :)

Ingen kommentarer