Pink onsdag, pink popcorn & pink hårMini-popcorn blusen er blevet færdig og den er blevet 100% vellykket i forhold til de justeringer jeg har lavet fra den oprindelige opskrift (Rigmors sommerbluse junior fra Petite Knit). Bestilleren af strikken - Eva, er også godt tilfreds med resultatet og den selvvalgte farve især.

Og det pink stopper slet ikke der. En gang imellem bliver jeg nemlig ramt af en vis kådhed overfor mine børn og giver dem lov til nogle lidt fjollede ting. F.eks. at farve risengrøden blå og håret pink. Sidstenævnte skete i dag.

Ida er afsted på lejrtur med klassen, aftensmaden var klar derhjemme, spejder var blevet aflyst og der var i den grad plus på overskudskontoen da jeg hentede Eva fra SFO og hun på vejen hjem spurgte, om hun ikke snart måtte farve sit hår lyserødt - ligesom Ida en gang fik lov til. Resterne fra dengang lå stadig i skuffen og herefter tog det ene det andet og Eva var her til aften forvandlet til en blandning af Sofie Linde og Pinkie Pie. Ikke dårligt, når man er en pynteglad 7-årig skulle jeg hilse og sige. Pink onsdag for alle pengene!Og nu hvor mini-popcorn blusen er færdig kan vi for alvor lave et mini-me og Mie i hjemmestrik-match :)Min bluse er en "Mors popcornbluse" fra A Nordic Knitting Tale, som jeg første gang teststrikkede i en vinterversion sidste sommer, men sidenhen har strikket 2 sommerversioner af med freestylede 3/4 ærmer.

Begge bluserne, min og Evas, er strikket i Drops Cotton Merino, der er ret børnevenligt (og i det hele taget godt til trøjer, hvor man ikke nødvendigvis har noget inden under) da det ingen lange hår har og overhovedet ikke klør, kilder eller kradser. Kan i det hele taget anbefale disse bomuld/uld blandinger som f.eks. også Sandnes Duo.

Ingen kommentarer