Nå, men hvor kom vi fra...?

Der ligger 18 mere eller mindre halvfærdige blogindlæg i mine kladder-mappe og endnu flere inde i mit hoved. Alligevel er det første gang jeg sætter mig til tastaturet i meget lang tid, med den intention rent faktisk at udgive et indlæg.

Min længste blogpause nogensinde siden jeg startede på denne hobby tilbage i 2009. Og jeg har savnet det og ikke savnet det.

Bloggeriet begyndte pludselig at føles som den der opgave i gymnasiet, man altid havde dårlig samvittighed over ikke at få nået - og kun halvhjertet fik lavet. Det holdt op med at være en hyggelig hobby for mig selv og blev til en lektie jeg skulle nå, udover alt det andet, jeg havde lyst til at lave.Så jeg gav mig selv lov til at lade være. Og mærke efter, om det stadig er noget jeg har lyst til og savner. For som mit liv er nu, vil blogging fortsætte med "kun" at være på et hobbyplan og er det overhovedet nok til, at en blog kan retfærdiggøre sig selv i disse tider?

Da min "blogger-karriere" var på sit højeste kerede jeg mig overhovedet ikke om besøgstal og statistikker. Da jeg begyndte, at se det betød noget, følte jeg mig allerede overhalet. Og nu, vil jeg overhovedet ikke kunne følge med dem, som har satset og gjort blogging til deres hovedbeskæftigelse.

En lille del af mig er misundelig. Hvorfor gjorde jeg ikke det? En anden del af mig, har det fint med det. Men en helt tredje del savner altså stadig at blogge og dele stort som småt, på mit eget lille medie.Og med den erkendelse gjort klar, tager jeg endnu en gang tastaturet i brug og giver mig i kast med at blogge.

Som hobby.

Og forsøge ikke at lade mig slå ud af, ikke at kunne producere bare halvt så meget indhold som de mange dygtige fuldtidsbloggere, jeg også følger med hos. Internettet er jo stort, så mon ikke der er plads til os alle :)

PS: Det er Ida, der er fotografen bag klovnebillederne fra Arken og hun lovede man ikke kunne se mine underbukser. Det kan man selvfølgelig heller ikke i den forstand, at det er min bikini-underdel der titter frem..

3 kommentarer

  1. Velkommen tilbage. :-) Jeg vil med glæde følge med! :-) og hehe til det med trusserne. ;-)

    SvarSlet
  2. Det er nu alligevel en sjov udstilling. Jeg har også set den et par gange nu :-) kh. Birgitte

    SvarSlet