jeg sidder lige herovre og sveder lidt...

Jeg er blevet tildelt en kommode herhjemme udelukkende til mine hjemmestrikkede trøjer. Det er med andre ord gået lidt amok med strikkepindene og den heraf følgende produktion af hjemmestrikket tøj. Og nu får jeg det måske til at lyde problematisk, men det er i virkeligheden megaluksus, at have i sin garderobe.Dog har jeg ikke haft megen brug for lige netop denne del af min garderobe de sidste 3-4 måneder, da strik og hedebølge ikke ligefrem er hinandens førstevalg. Det er derfor med en lille smule glæde, at jeg har set og mærket temperaturen falde de seneste par dage. For, indrømmet, jeg er en af dem, der får for meget af sol sommer og ser frem til årstidens skiften. Og ikke mindst, har jeg set frem til at kunne tage min nyeste strik i brug. En let og luftig Kumulusbluse (efter opskrift af PetiteKnit) strikket i 2 tråde silke mohair og ikke andet.

Men tag ikke fejl, silke og mohair er stadig en lun kombi. Og selvom det er overskyet med spredt regn er det altså stadig sommer og en aula fyldt med spændte skolestartsbørn og deres forældre bliver stadig temmelig lummer.

Så selvom jeg følte mig ret rigtigt klædt på, da jeg forlod hjemmet i morges for at følge pigerne i skole, var vi ikke en gang gået i gang med velkomsten i aulaen, førend jeg godt kunne mærke jeg havde taget fejl...Pyhh! Jeg måtte derfor ud på lidt lufteture, mens jeg ventede på at 1.a's første skoledag sluttede. Og så ellers hjem til korte ærmer og shorts - igen.Men altså, det var stadig skønt at få blusen indviet og jeg er ret vild med den må jeg indrømme. Med en bluse som den i garderoben, er man slet ikke så ked af at gå efteråret imøde.

Jeg har strikket den i Tynd Silk Mohair fra Sandnes i farven rosa 4323. Og opskriften kan du som nævnt købe her.

Ingen kommentarer