I mit ansigt - Ecooking & simple ritualer

REKLAME


Lige nu er der allermest indtørret regnvejr i mit ansigt efter det regnskyl jeg blev fanget i på vej hjem fra arbejde her til aften. Før det var der make-up og endu før det var der ansigtsrens, serum og dagcreme. For ikke så længe siden var det høj sol og sved mit ansigt stod model til fra morgen til aften og det var et dyp i havnebassinets saltvand, der gjorde det vådt på vej hjem og ikke regnvand...

Ikke så lidt sådan et ansigt skal tage i mod i løbet af en dag, nu man tænker over det. Og jeg tænker efterhånden en del over det, må jeg nok indrømme. Jeg vil så gerne holde det så pænt og sundt som muligt. Og naturligt.

Jeg har før talt varmt om produkterne fra Ecooking og det gør jeg hjertens gerne stadigvæk. For det er nogle vildt lækre produkter med synlig effekt og samtidig helt naturlige.Som noget nyt har Ecooking udviklet en anti-rødme creme, der er beriget med kamille og derfor virker anti-inflammatorisk og derved beroliger sensitiv hud mod rødme. Cremen kan bruges både som dag- og aftencreme og virker beroligende med det samme, synes jeg. Jeg har nu haft den til test i små 2 uger og er ret glad for dens milde duft og at den føles med let - både at smøre ud og have i ansigtet. I mix med den bruger jeg stadig min Matas cold creme, der som kontrast er meget fed og tyk at smøre ud, men som jeg er helt afhængig af, at bruge flere dage om ugen for ekstra fugttilskud enten morgen eller aften.

Anti-rødme cremen fra Ecooking kommer på markedet til september - perfekt til rødmelindring i efterårsvejret.

Under hele molevitten er jeg meget glad for at bruge Ecookings Stram Op serum (og selvfølgelig kun oven på afrenset hud - hurra micellar-rens), som jeg har skrevet om før. Det er små kapsler fyldt med anti-age serum, der enten kan bruges som primer oven på dagcremen eller som booster-kur under dag- og natcreme. Jeg gør det sidste og føler selv en klar, positiv forskel fra de perioder, hvor jeg ikke bruger det.Produkterne fra Ecooking er modtaget i gave fra Billigvoks.dk.


Ingen kommentarer