Hverdag, weekend & vasketøjEn af de ting jeg godt kan lide ved at være tilbage i hverdagen er, at jeg skal tage "rigtigt" tøj på hver dag. Jeg elsker at ligge om morgenen og sammensætte mit tøj i tankerne mens jeg vågner op. Særligt, når jeg synes jeg har gode sager i skabet at vælge imellem.

Jeg var i foråret og forsommeren inde i en rigtig dejlig stime med at finde godt tøj til mig selv. Det kommer sådan lidt i bølger. I nogle perioder er der intet jeg finder klædeligt og på andre tidspunkter kan det næsten ikke gå glat. Sådan en periode havde jeg, hvor jeg også tillod mig selv at handle på det - bogstavelig talt.

Skabet er med andre ord ok fyldt op med tøj og i takt med temperaturens falden er der efterhånden også mere og mere hjemmestrik at supplere det hele med. Win!

Det meste af sidste uge, var det min skønne "Mors hverdagscardigan", der var min tro følgesvend på de tidlige morgen cykelture - og så i tasken på vej hjem, da eftermiddagene stadig har været dejligt lune.Cardiganen er en virkelig rar sag, som jeg har lavet som teststrik for Camilla, der står bag A Nordic Knitting Tale (hvor du også kan erhverve dig opskriften) og lige om lidt tror jeg, at jeg slå op til endnu en. For en god hverdagscardigan kan man vel altid bruge en ekstra af, ikk'?

En anden ting jeg virkelig godt kan lide ved hverdagen, er weekenderne og det at kunne se frem til en weekend. Fra dengang jeg gik hjemme kan jeg huske, at det virkelig var noget af det jeg savnede allermest. Det at arbejde løs og så holde en velfortjent weekend, dét kan altså noget.

Denne weekenddag er en af de helt rolige af slagsen herhjemme. Ingen planer. Jesper har haft pigerne med på Herstedhøje naturlegeplads i nogle timer alt imens jeg har nydt en solo-frokost, set Netflix, drukket kakaomælk, strikket og vasket tøj. Der var lige for 14 dage blandet vasketøj! (En af de hverdags-ting, jeg ikke just har savnet) Den sidste portion har jeg lige hentet op fra tørretumbleren. Jeg kunne vise jer et billede af bunken, der nu ligger og venter på at blive foldet og lagt på plads, men jeg tænker, I sikkert sagtens selv kan forestille jer det :)

En optur har jeg dog oven på dagens storvask - altså udover, at vi nu alle har rent tøj at tage på i næste uge. Vi har nemlig en strygerulle i vores fælles vaskekælder (vi bor trods alt på Frederiksberg, haha) og den bruger jeg som regel kun når jeg har vasket duge. Men jeg har erfaret, at hvis jeg kører mine T-shirts et par gange eller tre igennem den inden jeg hænger dem op til tørre, så bliver de så lækkert glatte og sprøde, næsten som var de nye. En sand fornøjelse. Idag gik jeg så skridtet videre og kørte noget af pigernes og mit tøj igennem inden det blev hængt op. Det tøj som ellers bliver mega krøllet efter en vask hænger nu fint og glat og ligner slet ikke noget, der behøver strygning inden brug. Det er da en hverdags-win, der vil noget.Nu er regnen kommet til Frederiksberg, mand og børn hviler sig oven på deres naturudfoldelser og jeg vil vende ryggen til tøjbunken, brygge mig endnu en kop kaffe og vende tilbage til Netflix og strikketøj :)

Ingen kommentarer