Til de kolde kinder - anmeldelse

SPONSORERET - produktet er modtaget som gave


I de seneste par uger har jeg haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med NUXE tør olie fra Billigvoks.dk. Det er for mit vedkommende et helt nyt bekendtskab. Men hvilket oplagt tidspunkt, at stifte dette bekendtskab, da det er lykken for frost udtørret hud, med sådan en omgang olie. For ikke at tale om statisk fimrehår.

Huile Prodigieuse fra NUXE er en tør olie, der kan bruges i ansigtet, kroppen og håret. Den er vegansk, fri for parabener, konserveringsmidler, silikone og mineralske olier. Jeg har de seneste uger brugt den helt traditionelt som hårolie, ved at komme en smule i spidserne, for at holde håret lidt "samlet". Som ekstra fugt i ansigtet om morgenen og på kroppen efter badet. Især 2 ting er jeg vild med ved denne olie; den har en spraypumpe, der gør det meget let at fordele den (også på ryggen, hvor det er svært at nå) og den fedter ikke. Den gør huden blød og fugtet, men fedter overhovedet ikke. Og som en ekstra lækker ting, så dufter den helt vildt godt!Jeg synes med andre ord, at olien er værd at anbefale alene ud fra disse erfaringer. Inden jeg skrev dette indlæg, læste jeg imidlertid lidt mere op på olien og blev inspireret til yderligere måder at bruge den på. Især efter at have læst her, glæder jeg mig til at prøve den som kur i håret inden næste hårvask og som en ekstra fugtgivende "sovemaske" i nat. I sandhed en multifunktionel olie.

2 kommentarer