Kransekagen 2017

Traditionen tro stod et par veninder og jeg for årets (eller sidste års) kransekage. Hvis jeg kan regne rigtigt, var dette 17. år i træk vi har kreeret kransekage til nytår. Et eller andet sted håber jeg lidt, at jeg har regnet forkert, for det lyder godt nok af meget! Ikke desto mindre er vi ved at have nogenlunde styr på den kransefætter også selvom vi kun laver en den ene gang om året. Fra tid til anden er det derfor også sjovt, at udfordre kagen og os selv en lille smule i enten form eller udtryk og ikke lave det helt traditionelle tårn hvert år.

I år gik vi all in på dekorationen af kagen med glasur mønstre og glimmerkugler efter stor inspiration fra denne kransekage jeg så Ditte havde dekoreret. Vi blev selv ellevilde med vores resultat og for første gang nogensinde droppede vi stjernekasterne i den for ikke at fjerne fokus fra pynten :)2 kommentarer

  1. Nøj hvor ser det fint ud med de forskellige slags pynt. Godt nytår.

    SvarSlet
  2. Klikkede over til Ditte og det er også en fin kransekage, men jeres er faktisk endnu finere. Men jeg kan virkeligt godt lide at du fortæller hvor du har inspirationen fra. Det er der alt for få danske bloggere der gør synes jeg.

    SvarSlet