Godt nytår 2017!


Godt nytår 2017 og Hej til 2018!

Efter et par glas vin til  maden, holdt jeg mig til cola og Ribena resten af nytårsfesten og kunne således transportere mand og børn sikkert hjem i seng i eget befordringsmiddel, da tiden i nat blev moden til det. Og hvor skønt er det ikke, at kunne nyde den fridag 1. januar heldigvis er for mig, i en 100% frisk tilstand. At kunne stå op relativt tidligt og nyde lidt ro, strik og en kop kaffe inden førnævnte trætte mand og børn var klar til at starte dagen.Nu lakker første dag i 2018 mod sin ende og jeg er på alle måder kommet igang med året med fuldt overskud og et skridt foran på hverdagen, der vender tilbage i morgen tidlig. Køleskabet var på forhånd blevet fyldt med både morgenmad, frokost, aftensmad og madpakke materialer til de første par dage! Jeg har sagt på gensyn til julepynten, haft tøserne på legeplads, vasket børn, tøj og sengetøj og set første afsnit af X-factor. 1. januar er med andre ord blevet udnyttet maksimalt og jeg håber at dette forspring på året vil blive ved at generere overskud langt ind i 2018.For selvom 2017 var et år, hvor jeg på mange måder (stadig) har følt mig enormt priviligeret og heldig (som da jeg fx fandt ikke 1, men hele 2 secret Sonny Angels), så er det også med en følelse af hele tiden at have skulle indhente noget og  noget, jeg lige nu synes jeg ser tilbage på det sidste års tid med. Men til tider at have haft det sådan, har på mange måder også været en meget lærerig proces. Det er derfor med en større selvindsigt, jeg nu går i gang med et nyt år - og måske også derfor overskuddet allerede kan mærkes. Og så selvfølgelig også fordi jeg holdt mig ædru igår...

Jeg håber også I alle er kommet godt ind i det nye år, hvadenten det har været med klarhed og overskud eller tømmermænd og pomfritter - i hvert fald RIGTIG GODT NYTÅR!

1 kommentar

  1. Rigtig godt nytår. Det er dejligt at gå ind i et nyt år med overskud. Jeg startede også med oprydning efter nytårsfesten, for bagefter at kunne sætte mig med god samvittighed og strikke, og putte med ungerne i sofaen. En dejlig start på året.

    SvarSlet