Glædelig jul og DIY til anderledes julebordsdekorationHvor er det bare mega hyggeligt endelig at finde tid og overskud til at kigge herind til min højest forsømte blog - og så opdage, at der stadig er blevet kigget godt herind af alle jer. Alle mine tidligere indlæg med jul og julekrea er i hvert fald røget helt op i top på "læste indlæg" listen i mine statistikker. Så hyggeligt.

Det var jo lige her op til jul for nu 9 år siden, at jeg startede bloggeriet og tænk sig, at bloggen her år efter, nærmest kan leve sit eget liv! Men jeg indrømmer gerne, at et af mine mål for 2018 er, at opprioritere pralerier i mit liv igen.

For nu vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig dejlig jul. Vi skal holde jul herhjemme, så her begynder så småt at dufte brunt og brændt. Heldigvis er mange opgaver fordelt ud på gæsterne. Så udover ænderne i ovnen, mangler vi nærmest kun at få dækket bordet.Og på den note vil jeg lige dele en hurtig ide til en fin og lidt anderledes dekoration af julebordet. Jeg har været på rov i pigernes Schleich-dyr samling og i skuffen med tændstiksæsker og lightere. I går aftes sad Eva og jeg så og lavede en masse små pakker og bandt dem på ryggen af dyrene.

Sammen med porcelænsjuletræer og de små metalbiler med juletræer, fra sidste år, skal de stå rundt omkring på julebordet i aften og pynte mellem sovs og kartofler, chips og andesteg. Det bliver fint, er jeg ret sikker på.Ingen kommentarer