Det månedlige...

SPONSORERETDette er et af de indlæg, jeg har kredset om i mit hoved i laang tid. Af flere grunde. Det startede allerede da jeg sagde ja til at afprøve og derefter omtale produktet. Her havde jeg allerede en klar forventning om, hvordan min oplevelse med produktet skulle blive. Jeg havde nemlig hørt rigtig meget godt om en såkaldt menstruationskop fra flere af mine veninder og selvom jeg følte det grænseoverskridende, følte jeg mig klar til at kaste mig ud i det. Så selv det er en smule intimt, havde jeg en skitse klar, da jeg sagde ja tak til at teste OrganiCup for Billigvoks.dk.

Men så kom både kop og menstruation og det gik slet ikke som forventet og jeg var faktisk ret skuffet. Skuffet over produktet og skuffet over mine egne (manglende) evner til at få det til at fungere. For jeg ville virkelig gerne have det til at fungere. Ville rigtig gerne slippe for besvær, glemte bind og i min egen lille skala, gøre lidt godt for miljøet.

Jeg nåede derfor også at forhøre mig hos flere veninder om deres erfaringer og hos forhandleren. Jeg havde nemlig en forestilling og forventning om, at det selvfølgelig bare fungerede fra starten. Men det er åbenbart slet ikke unormalt, at brugen af sådan en kop, kræver en vis øvelse og "håndegreb".Jeg gik derfor med fornyet håb og tiltro min næste cyklus i møde. For bedst som man føler man er ved at "knække koden" skal man vente en måned til, før man kan øve videre. Og ved I hvad, det gik meget bedre. Jeg blev heller ikke denne gang 100% tilfreds og "sikker" på koppen, men jeg tror faktisk jeg er ved at have luret, hvordan den og jeg skal fungere sammen. De dage, hvor den sad som den skulle, var det enormt rart ikke at skulle skænke det en tanke og alle fordelene ved at bruge kop fremfor bind og tamponer bliver ret hurtigt meget tydelige. Det er derfor næsten med stor forventning, at jeg ser frem til at skulle bruge koppen igen i næste måned.

Har du selv fået mod på at prøve OrganiCup kan jeg virkelig anbefale det. Det er som nævnt en grænse, der skal overskrides og sikkert også noget der skal øves på, før det fungerer 100% (det var det jo i hvert fald for mig), men jeg synes fordelene vejer så meget mere ved brugen af koppen. Vær blot opmærksom på at vælge den rigtige type kop. OrganiCup har 2 varianter; A til kvinder, der ikke har født og B for dem, der har.


Ingen kommentarer