Intet nyt, er godt nyt

Det er ikke fordi blogindlæggene ligefrem bliver sprøjtet ud i en lind strøm for tiden her på domænet. Men jeg har valgt, hverken at lukke bloggen eller stresse over det af den grund. Bloggeriet er bare ikke min top-prioriterede fritidsinteresse for tiden - men det er dog en interesse, som jeg holder meget af.

Til gengæld for jeg stordyrket nogle af mine andre hobby'er, arbejdet en hel masse og leget familie med tøserne og Jesper.

En sand tidskræver er strikkeriet. Når man som jeg har erklæret, at man nu gerne vil være en hurtig strikker, så skal der immervæk også være gang i pindene i stort set alle vågne timer, man er hjemme. Så det gør jeg, for det er hvad jeg har lyst til at prioritere for tiden. Til gengæld kommer der så også bunkevis af lækker strik ud af det - og dét kan altså også noget!Følg gerne med i strikkeriet på instagram på #pralerierstrik- og hverdagen generelt på @pralerier.

Ingen kommentarer