Om at ældes med ynde og Ecooking omtale

SPONSORERETDet der med at blive ældre, har jeg altid haft en rimelig laissez fair holdning til. I mange år har jeg faktisk tænkt, at jeg synes både mine veninder, som jeg har kendt siden folkeskole og gymnasietiden, og jeg, kun bliver smukkere med alderen. Det synes jeg sådan set stadig. Der kommer ligesom en anden ro over ens udtryk og udstråling, efterhånden som det "falder på plads".

Men så dukker der lige pludselig et gråt hår op. Og det er egentlig bare lidt komisk og ikke noget man tænker nærmere over. Men det viser sig så, at det har inviteret en masse venner med - på en åben invitation. Så er det man skal til at tage stilling til, om man vil omfavne dét look eller om man vil slave sig til regelmæssig farvning af udgroninger. Selv har jeg valgt det sidste, da jeg slet ikke kan forene mig med det udtryk, jeg synes de grå børster giver mit mørke hår. Måske jeg en dag føler mig klar til det, men ikke endnu. Først når jeg bliver ældre...

For hvordan man end vender og drejer den, så er der bare ingen vej uden om alderstegnende. Grå hår og fine linjer i ansigtet hører med, når man, som jeg, lige om lidt passerer forbi 35 år. Når jeg farver mine grå hår væk og forsøger at gøre, hvad jeg kan for at lade de "fine linjer" forblive fine, er det ikke i et forsøg på at komme til at ligne mit 20-25 årige jeg igen. Det er for at komme til at ligne mit, snart, 36 årige jeg, i den bedst mulige udgave. Og mit 40 årige, og mit 45 årige og så videre. For det er jo ikke fordi, jeg kan siges at være voldsomt gammel, det er bare den vej det går

Og her er det, at jeg gerne kaster mig ud i afprøvning af diverse "stram op" og anti-age ansigtscremer - hvilket er præcist hvad jeg har afprøvet fra et af Billigvoks.dk's nyeste mærker på shoppen, nemlig Ecooking. Ecooking er alt, hvad der er godt. Det er et dansk mærke af eksklusive hudplejeprodukter, der er produceret med naturlige, rene og tildels økologiske ingredienser og er 100% vegansk.Den kombination jeg afprøver, er en der lovede allermest anti-aging og er anbefalet til 35+ da begge cremer skulle indeholde, hvad producenten selv kalder for "naturens egen botox". Det er en "Stram op" serum, der kommer i små kapsler og en "Natcreme".

Jeg har brugt serum kaplserne under min dagcreme om morgenen, for at give den størst mulighed for at trænge godt ind i huden og har koncentreret den omkring de områder, hvor jeg føler, der er mest brug for det. Den kan også bruges som en slags primer oven på ens dagcreme, hvor den "udjævner" og giver et godt underlag for din make-up. Serum'en kan også bruges under natcremen for derved at booste natcremens gode egenskaber endnu mere. Jeg bruger dog begge dele hver for sig, morgen og aften, så jeg på den måde for tilført naturlig anti-age døgnet rundt :)

Ingen kommentarer