Dagbog fra Mallorca #6: Strand & pool & kroppe i badetøjVi har her på 6. dag i solen, helt styr på, hvor de bedste liggestole er og hvor god tid vi kan tage os om morgenen, med at få dem kapret. Der er med andre ord helt styr på morgen-stressen og dagens program står på en hel dag i solen oven på gårsdagens mere svingende og til tider ret våde vejr.


Når nu man ligger sådan hele og halve dage sammen med et par håndfulde andre halvnøgne mennesker dag efter dag, kan jeg ikke lade være med at blive så fascineret af kroppes mangfoldige udseender. De findes seriøst i alle former og faconer. Med udsigt til en uge i badetøj i selskab med fremmede, kan måske lyde som en blufærdighedsfremmende oplevelse, men mine erfaringer er, at det faktisk har en stik modsat virkning. For når først du er kommet igennem den første dag i halv afklædt tilstand, begynder man at se, hvordan alle de andre også er perfekte og uperfekte på hver deres måde i hver deres halvnøgne, badetøjs iklædte tilstand. Og du ser, at det er okay! Alle hviler på en eller anden måde bare i badetøjs tilstanden og det er virkelig rart.


Vores hotel ligger så tæt på vandet, at vi desuden bare iført førnævnte badetøj, kan rende et hurtigt smut ned på stranden og få en dukkert i den smukke Alcudia bugt - og stadig beholde vores pladser ved pool'en.
Ida har altid været en rigtig vandhund, hvorimod Eva har været noget mere tilbageholdende. Men især på denne ferie, har Eva virkelig fået smag for vandpjaskeriet. I starten ville hun dog ikke så gerne op på vores indkøbte badedyr. Men her mandag, var hun så tryg ved at flyde rundt ude på skildpadden, at hun rent faktisk faldt i søvn på den :)Aftenen blev som sædvanlig sluttet af med Mini Disco og efterfølgende var der en synkroniseret mini-udgave af Mama Mia, hvilket var meget langt fra at være nogen form for Broadway oplevelse, men dog heller ikke uden underholdningsværdi, bare af lidt andre årsager.

Ingen kommentarer