Dagbog fra Mallorca #3: Danderer den i dansker-koloni


Vi har på dag 3 ramt den der stress man får, når først man er ved at falde helt til i solferie-rytmen; får vi nu de gode solstole i dag?! Og er vores valg nu, det mest optimale valg af solstole? Man har nemlig fra morgenstunden af ét shot til at få valgt rigtigt for (som oftest) hele resten af dagen. Det er er en nervepirrende proces, men det hele værd, når man kan slå sig ned på sit badehåndklæde i sin nøje udvalgte solstol og derefter betragte alle efterfølgende solstols-søgende badegæster med en overlegen ro, fra ens halvt siddende, halvt liggende position i stolen. Badegæster, der for øvrigt for størstepartens vedkommende er danskere. De to tidligere gange vi har været her, har der primært været tyskere på hotellet, men denne gang er her virkelig et overtal af danskere, hvilket har en stor positiv effekt på antallet af andre børn som tøserne leger med. Det er voldsomt hygggeligt.

Og når så først de gode pladser er indkasseret, er det med ikke at bevæge sig væk fra disse i længere tid, end man stadig kan tillade sig at spærre pladserne. Derfor blev vores fredag i Charter-land en dag, hvor vi kun vovede os ganske få meter uden for hotel matriklen for at indtage en kulhydrat-fyldig frokost. Resten af dagen foregik ved pool-kanten, i poolen eller i hotellets Mini-club. I sidstnævnte fik pigerne en times tid væk fra solens stråler, mens de fik malet en T-shirt hver. Ida har sirligt pakket sin ned i sin kuffert og Eva har gået med sin lige siden den blev tør nok til det.


Inden aftensmad og Evas daglige indtag af en tallerkenfuld pasta, udnyttede vi for første gang vores altan og dennes eftermiddags- og aftensol og tog et slag Uno derude, mens vi samlede appetit. Det er med at huske, at bare at sidde os fire om et havebord med et spil kort, kan være et lige så dejligt ferieminde som en hel dag med plaskerier i poolen.
Vi havde egentlig ønsket et værelse med udsigt ud til haven, havet og scenen, da vi så ville kunne se aftenunderholdningen fra værelset. Men vi har i stedet fået ud til gaden. Faktisk det helt samme værelse, som vi boede på hernede, da vi var her første gang for 5 år siden. Først var jeg lidt skuffet, men jeg er faktisk blevet glad for vores eftermiddagssol, bjergene og solnedgangen. Det er ret smukt at se skyerne om bjergtinderne om morgenen og den varme sol synke ned bag dem om aftenen. Bjerge styrer!

Ingen kommentarer