Dagbog fra Mallorca #2: Torden & badedyr

Vi vågnede alle til et højt tordenskrald, der gav genlyd i de omkring liggende bjerge, torsdag morgen. Det kom som sådan ikke bag på os, for som de charter-badeferie-turister vi er, holder vi selvfølgelig skarpt øje med udsigterne for solskinsvejret. Vi var derfor også forberedte på, hvad formiddagen skulle gå med, frem til opklaringen senere på dagen. Der skulle shoppes badedyr!


Allerede hjemme fra, var jeg kommet til næsten at love, at pigerne i år gerne måtte få et badedyr, når vi skulle til Mallorca. Derfor var det slet ikke for tidligt, at få gjort netop denne investering allerede på dag 2. Tøserne og jeg (Jesper blev, på baggrund af en vis selvindsigt, hjemme fra den tur) traskede derfor fra bod til bod, for at udse os de 2 helt rigtige badedyr til en max. pris på 12 euro stykket.

Det blev til en del frem og tilbage og endte med en skildpadde til Ida og en delfin til Eva, som jeg fik æren af at lægge lungekapacitet til tilblivelsen af. Pyhh! Men glæden kunne ingen ende tage, da der var sejrsgang ned med elevatoren og ud til poolområdet med de nye badedyr. Hvor de så blev parkeret i vandkanten og pigerne sammen med et par jyske drenge sejlede rundt i et par timer på en efterladt kæmpe-vandmelon...
Om eftermiddagen blev kæmpe vandmelonen dog inddraget af sine rette ejermænd igen og vores nyanskaffede badedyr taget i i benådning og de aftjener nu deres pligt som legetøj og børnemagneter ret godt.Dagen sluttede endnu engang af i den højkulinariske ende og med underholdning i den ligeledes højkulturelle ende. Med andre ord, alt er stadig godt!


Ingen kommentarer