Casual bloggerpose i færdigstrikket popcorn bluse
Min popcorn bluse er færdig! Og den er fantastisk. Faktisk så fantastisk at jeg virkelig gerne ville vise den frem i brug og kaprede Jesper til at agere fotograf, en eftermiddag vi kom hjem samtidig og kunne udnytte eftermiddagslys og gårdens grønne hjørne.

Det er bare overhovedet ikke nemt at få taget nogle gode casual bloggerpose billeder. Desuden var samarbejdet mellem undertegnede blogger og dennes tvangsindlagte fotograf, ikke just præget af tålmodighed eller samme vision for projektet. Bloggeren formåede hverken at posere tyndhed eller lange ben frem og fotografen, der ikke rigtig gad knipsede bare løs på må og få ;)

Men, jeg ville virkelig gerne vise min færdigstrikkede popcorn bluse frem og det fik jeg trods alt billeder til at kunne gøre - omend jeg åbenbart havde svært ved enten ikke at grine småfjoget eller snakke, længe nok til at få taget billede.Opskriften til Mors popcorn bluse kan købes hos Olines mor, og den er i princippet en ret simpel bluse at strikke, når først man har fået styr på popcornene. Og de er i sig selv også helt lige til. Jeg kan varmt anbefale at se denne tutorial video inden man kaster sig ud i det, hvis man aldrig har lavet popcorn før. Den så jeg selv inden jeg gik igang og jeg havde absolut ingen problemer med at forstå, hvordan de skulle laves, da jeg gik igang med blusen.

Ingen kommentarer