Bogomtale; De ualmindelige - Den bøjede mønt

OMTALE


Med i kufferten til Barcelona har jeg pakket denne forunderlige, fantasy bog "De ualmindelige - Den bøjede mønt". Den dumpede ind i vores postkasse for nogle uger siden og vi har alle sammen gået og kigget på dens flotte cover, læst lidt bagpå og været spændte på at dykke ind i dens historie. Den har på alle mulige måder virket tiltagende og lovende og jeg har med vilje gemt den til vi skulle på ferie.

Bogen er en debutroman af Jennifer Bell og er den første af en trilogi, der allerede er udkommet i flere andre lande. Handlingen foregår i en skjult og magisk underverden under Londons gader, hvor nogle børn skal optrevle et familiemysterium. Den skriver sig på den måde ind i en genre med samme målgruppe som blandt andet Harry Potter.

Netop Harry Potter, er pigerne i fuld gang med at få læst sammen med Jesper, til alles store fornøjelse. Især Ida er helt opslugt af det, hvorimod Eva af og til mister koncentrationen lidt, når abstraktionsniveauet bliver lidt for højt. Men alle er dog med på historiens forløb. Det samme gør sig indtil videre gældende med denne bog - som Jesper også sidder spændt og lytter med på.


Vi har indtil videre fået læst de første 7 kapitler i den her på ferien. Hjemme plejer vi at køre en temmelig striks hveranden-dag-puttetjans-rutine, men denne historie er sådan en jeg gerne tager en ekstra frivillig putteaften, for at kunne læse videre i.

Bogen udkommer på dansk 25. august 2017.


1 kommentar

  1. Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I'm hoping to offer one thing back and aid others such as you helped me. itunes login

    SvarSlet