Birken'love'

Når først temperaturen tillader bare tæer i sandaler uden fare for en dag med forfrosne fuser, flytter mine fødder nærmest permanent ind i mine Mayari sandaler fra Birkenstock. Jeg elsker dem! Mine fødder elsker komforten ved dem og efterhånden har modebilledet ændret sig så meget, så det fodformede udtryk af dem, også er ganske elskeligt at se på.

For 10 år siden brød jeg mig overhovedet ikke om dem. De så alt for fodformede ud til mig og jeg gik, som den største selvfølgelighed, kun i mere eller mindre ukomfortable sandaler. Men de begyndte alligevel at vinde indpas på mig og da jeg var højgravid med Ida, for lidt over 8 år siden, kastede jeg mig ud i at købe mit første par Birkenstock. Det var et par sølvfarvede i modellen Madrid, dem der kun har en rem over tæerne. Men dem blev jeg aldrig rigtig den store fan af. Syntes de var meget hårde at gå i og jeg spændte enormt meget i fod og læg, for at holde dem på foden, når jeg gik. Det har jeg så senere læst mig til er meningen og en form for "fodtræning", der gør sig gældende for lige netop den model.

Siden "opdagede" jeg Mayari modellen, som jeg har trådt rundt i de sidste 3 år. Synes den er så fin og har et lidt mere elegant udtryk udover det fodformede. Desuden har de rem 2 steder, over tæerne og længere oppe ad foden, hvilket gør at den holdes godt fast på foden.


Nu trænger jeg så til et nyt par Birkenstock og jeg var egentlig overbevist om, at jeg blot skulle have et nyt, friskt par sorte Mayari. Men de kunne jo også være i lak. Eller i snake print. Og så synes jeg måske også at de helt klassiske Arizona har vokset sig meget flotte og lækre i mine øjne. De kommer nu også flot pastelfarvet ruskind... Arhg, så mange muligheder.

Valget er til sidst faldet på de helt, helt klassiske Arizona i sort med ekstra blød fodseng, som jeg ser frem til at forkæle min fødder i resten af sandal-sæsonen, der forhåbentlig er et par måneder endnu.

Et lille shopping-tip, så køber jeg mine Birkenstock på denne hjemmeside (ikke reklame). Det er direkte fra Tyskland og derfor lidt billigere end at købe dem herhjemme og de har fri fragt til Danmark.

1 kommentar