Ahh, det er skønt at komme hjem og sove i sin egen seng

...syntes ingen af vores børn at tænke, efter vi kom hjem fra Barcelona.

I stedet fandt jeg vores seng i soveværelset okkuperet af 2 snorkende trunter, da jeg skulle i seng og sove den første dejlige nattesøvn i egen seng, oven på en ferie i fremmede lagner.Men sovet fik vi da og omstillet os til at være hjemme igen. Pigerne har brugt de første par dage på at hygge sig med at sprede alt deres LEGO udover hele deres, ellers så pænt opryddede værelse, så det nu er svært at finde en vej gennem rummet, uden at jogge på en eller anden lille plastikdims. At rydde det op igen, kan åbenbart ikke komme på tale, da det er en del af en igangværende leg.

I går havde jeg så lovet, at hvis det ikke regnede skulle vi i Rundetårn og hvis det regnede tog vi i Frederiksberg Centret og fik feriebilletter. Det blev så temmelig meget sidstnævnte. Iklædt den helt store paraply, så vi ikke blev gennemblødte inden vi nåede svingdørene i centret.Det blev til en center-tøse-tur på hele 4 timer og det var mega hyggeligt. Pigerne fik som lovet hver en feriebillet og en mindre opgradering af deres garderobe, hvilket efterhånden var tiltrængt.

Eva fik desuden en drøm til at gå i  opfyldelse (det var hendes eksakte ord), da jeg lod mig overtale til at købe hende et par blå glitter sko, med en høj hæl, der siger klik-klak på gulvet fra H&M. Jeg kan godt selv huske fascinationen og glæden ved sådanne sko - har den tildels stadig. Og der var heller ingen ro over Eva, førend hun fik lov at gå rundt med dem på resten af tiden inde i centret.

Man kan da ikke andet end glædes over kontrasterne i hjemmestrikket uldkjole og højhælede glimmer-klik-klak sko :)
Ingen kommentarer