Min datters pink flæsebluse - strikket kærlighedDen første version af Min datters flæsebluse, som jeg teststrikkede for Olines mor, endte ganske vellykket og selv den strikforskrækkede Ida, efterspurgte en version til sig selv. Selvom jeg godt ved, at Ida aldrig rigtig kommer til at bruge den særlig flittigt, kastede jeg mig alligevel udi at strikke en til hende i fødselsdagsgave. Så denne pink flæsesag er blevet til i aftentimerne efter puttetid og pakket væk inden jeg selv gik i seng, for at holde den hemmelig for Ida. Og dagen før hendes fødselsdag kunne jeg pakke en færdig flæsetrøje pænt ind og ligge den klar blandt de andre gaver. Det virker måske lidt skørt at strikke en bluse man godt ved ikke vil blive brugt særlig flittigt. Men Ida blev alligevel glad for trøjen, tog den sågar på i 10 min. da vi kørte hen til restauranten, hvor vi tog hen at spise aftensmad på hendes fødselsdag. Og så røg den af igen. Men det er lige så meget en bluse jeg har strikket til hende for at vise, at jeg også gerne bruger tiden på at strikke noget til hende og ikke kun til Eva, der ellers har været den eneste aftager af mine strikkeprojekter. Og det er lige så meget dét budskab, jeg tror hun er blevet glad for ved trøjen. Det er strikket kærlighed 💗

2 kommentarer

  1. Åh, hvor fint! strik handler netop om at vise kærlighed, hvis du spørger mig ❤️

    SvarSlet