Jeg teststrikker #2 'Mors popcornbluse'


Endnu engang har jeg kastet mig ud i et teststrik projekt for Olines mor. Denne gang er det opskriften til 'Mors popcornbluse', der skal strikkes igennem. Og det er altså en sand fornøjelse, at få lov at være med på det teststrikke-hold.

Ikke alene får jeg 'lov' til at strikke nogle lækre bluser, jeg er også blevet en del af en gruppe vildt dygtige strikkedamer, der gladeligt deler, tips'er og hjælper, hvor der er behov for det. Som prikken over i'et er garnet til denne lækre popcornbluse blevet sposoreret af Sandnes garn og det er seriøst lækkert at arbejde med og jeg glæder mig til at kunne putte mig i blødhed inden for en uges tid. Der skal jeg nemlig være færdig for næste teststrik-projekt venter allerede på at mine pinde bliver ledige.

Lidt stress - men på den gode måde ;)

Følg blusen og de andre dygtige strikkedamer på Instagram under #morspopcornbluse

Ingen kommentarer