Har I sommerferieplaner? #giisenvidereForleden spurgte Ida, om vi er rige. Det vil jeg næppe sige vi er, sådan i ordets kroner-og-ører-bogstavelige forstand. Men vi har nok til, at vi både har et dejligt sted at bo og har friheden til at kunne holde en lang sommerferie med både udlandsrejser, Tivoli-ture og diverse spontane oplevelser. I mine øjne er det at være "rig nok". Selvom det er en smule abstrakt for en 8-årig, der forsøger at få sat sig selv ind i en kontekst omkring begreberne "rig" og "fattig". Konklusionen tror jeg dog nok, blev forstået. Nemlig, at vi bestemt ikke mangler noget.Mødrehjælpen gør herhjemme rigtig meget for de familier, der derimod mangler, er udsatte eller sårbare på den ene eller den anden måde. Det er familier med børn, der ikke har råd til at have planer eller udsigt til hverken rejser eller sjove ture i sommerferien. Med Mødrehjælpens sommerhjælp, kan disse familier få en dag sammen i sommerferien i fx en forlystelsespark eller et sommerland samt lommepenge til dagen.

I den forbindelse har Mødrehjælpen spurgt, om jeg vil hjælpe med at sprede budskabet om deres sommerhjælps kampagne, der under sloganet Gi isen videre, opfordrer alle dem der kan, om at støtte kampagnen økonomisk. Således at du, når du giver dig selv eller dine børn en is her i sommeren, tænker på også at forkæle dem, der ikke har mulighed for at forkæle deres børn med is i tide og utide.


Du kan støtte Mødrehjælpens Sommerhjælp med 50 kr. ved at SMS "IS" til 1231 og være med til at give udsatte børn en oplevelsesrig sommerdag med mor eller far.

Vil du selv være med til at sprede budskabet, så brug gerne hashtag'et #giisenvidere næste gang du lægger et spise-is-billede på Instagram henover sommeren.Selv har vi planer for sommerferien. Vi skal både ud at rejse og være herhjemme, tage ud på ture, i Tivoli, på Den Blå Planet og sikkert også flere andre ting, vi finder på. Og så skal vi spise en hel masse is. Og jeg håber, at en hel masse af disse is kommer til at hjælpe Mødrehjælpen med at få samlet rigtig mange penge sammen, så alle børn kan få både is og oplevelser med deres familier at se tilbage på efter ferien og fortælle deres venner om. Det burde være alle børn forundt.

Ingen kommentarer