Ugeportrætter - uge 17


Ida; bærer som regel storesøster-fanen højt og leder og beskytter sin lillesøster. Det er kun få gang hun har oplevet ansvarets byrde - eller i hvert fald som en byrde. Det var en dag de blev væk fra mig og gik rundt og ledte efter mig. Da de fandt mig kom de hånd i hånd og Ida græd og græd, netop fordi hun lige i den situation, nok godt kunne mærke, hvem af de to der havde det største ansvar for at få dem ud af deres knibe.


Eva; har det ikke altid lige nemt som lillesøster. Der er en del at tage hensyn til og rette sig ind efter, når man hverken er den største eller den mest temperamentsfulde. Dog har hun det også lidt nemmere på mange områder, da hun har det med at kunne "flyve under radaren", selvom jeg ikke tror hun selv er sig 100% bevidst om dette lillesøster-privilegium. I førnævnte situation, hvor pigerne ikke kunne finde mig, var der heller ikke en bekymring at spore hos Eva, da de fandt mig igen. Hun gik tværtimod og storsmilede med sin grædende storesøster i hånden og følte vist det hele som lidt af et spændende eventyr, fuldtud tryg ved, at det hele nok skulle gå i orden for hende.
Ingen kommentarer