Ingen dikkedarer sweater


Instagram sweateren #ingendikkedarersweater efter PetiteKnits opskrift er (selvfølgelig) også kommet af pindene herhjemme. Og den er ikke kun pæn på billeder, den er også vildt rar at have på og ret hurtig og nem at få strikket - ja uden dikkedarer.Faktisk er den et så overskueligt et projekt, med et så lækkert resultat, at jeg pt. har hele 2 mere på pindene i en form for simultan-strikke projekt. Den ene er dog et eksperiment i en anden garntype en opskriften er lavet til, men mere om det en anden gang. Her kan I i stedet se min første af slagsen i en foråsfin lyserød, luftig og vamset udgave. Den er strikket i 1 tråd Drops alpaca (lys rosa) og 1 tråd Drops Kid silk (mellemrosa).


Og herunder kan I så nyde synet af sweateren i brug og mig, der poserer på en lidt anstrengt måde. Muligvis fordi personen bag kameraet var Eva og kameraet er min nye iPhone, som jeg var lidt nervøs over om ville klare udfordringen.

3 kommentarer

 1. Virkelig flot trøje. Kan du give de specifikke farvekoder som du har brugt? Synes nemlig at der er mange versioner af de rosa farver :-)
  Mvh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan du tro. Jeg har brugt en tråd Drops Kid-silk i farve 04 mellemrosa sammen med en tråd Drops alpaca i farve 3140 lys rosa :)

   Slet
 2. Hvor mange garnnøgler brugte du af hver slags garn? :) Den er flot!

  SvarSlet