Påskepynt i papirler - DIY


Det har været en lidt skinger tid, hvis man kan kalde det sådan, den seneste tid i vores karriere som børnefamilie. Efter en weekend, hvor vi fik nok af de 2 tøser, der konstant gejler hinanden op på et niveau, hvor man hverken kan holde dem ud eller trænge igennem med ord, har vi set lidt indad og forsøger os med en justeret opdragelsestaktik - så vidt vores pædagogiske evner rækker, vel at mærke.

Så i et forsøg på en roligere og knap så opgejlet eftermiddag, havde jeg allerede i morges forberedt pigerne på, at vi skulle lave påskekrea, når vi kom hjem. Et stillesiddende projekt, vi alle sammen lige kunne lande på, oven på dagens øvrige strabadser. Og det gik rigtig godt. Heldigvis.

Jeg havde forberedt projektet med påske-udstiksforme og selvtørrende papirler. Det har jeg ikke før prøvet at arbejde med, så det var ret sjovt at prøve. Nogle af figurerne blev pyntet med perler og fjer som et ekstra touch. I toppen af hver figur lavede jeg huller med en strikkepind og satte en guldtråd igennem efter det havde tørret lidt.Lige inden lukketid nåede Ida og jeg ned og købe et bundt grene hos grønthandleren (og her tænker jeg, at alle haveejere må grine hovedrystende af os "lejlighedsrotter", der rask væk slipper 65 kroner for et bundt afklippede grene) som vi kunne hænge pynten op på inden det blev puttetid. Så det må siges at være et nemt kreativt projekt med en overskuelig tidsramme fra start til endeligt resultat.1 kommentar

  1. Hvor er det blevet super fint. Og det er nogle flotte dyre grene ;)
    Kh Maria

    SvarSlet