Jeg teststrikker #1 'Min datters flæsebluse'Lige inden jeg gik på påskeferie meldte jeg mig kækt til at være teststrikker for flæsemesteren Olinesmor. Jeg gik nemlig med planer om at strikke en trøje til Eva som mit næste projekt efter Ingen dikkedarer sweateren (som jeg i øvrigt også er blevet færdig med nu) og jeg havde en masse ubrugt gult Indiecita alpaca garn liggende fra et projekt jeg efterhånden har skudt en stor hvid pil efter. Så da Camilla efterspurgte teststrikkere på hendes nye opskrift til Min datters flæsebluse, virkede det for oplagt til ikke at melde sig til.

Så i min sidste frokostpause inden ferien svingede jeg ned forbi Sommerfuglen, hvor jeg havde set de havde en mohair liggende i en matchende gul farve (hvilket jeg ellers synes har været svært at opstøve) og så var der ellers dømt påskestrik og påskeferie.Projektet skrider ganske lovende frem i et tempo jeg selv er ret tilfreds med. Det hjælper også gevaldigt at trøjen skal strikkes på pind 5 og ikke er i en voksenstørrelse denne gang. Det er i det hele taget en god afveksling med skiftevis en voksen- og en børnetrøje på pindene.

Jeg er endnu ikke stødt på de helt store udfordringer, omend jeg synes, der altid er en vis tilvæningsperiode, når man begynder på en opskrift fra en opskriftsforfatter, man ikke har prøvet at lave noget fra tidligere. Og det er da også blevet til en lille(bitte) fejl grundet lidt forståelsesvanskeligheder, men det er ikke mere end jeg regner med flæsen skjuler den helt, når den først kommer på :) Men stor respekt her fra til alle dem, der har mod på og evner til at lave strikopskrifter vi andre kan nyde godt af.

Opskriften på Min datters flæsebluse, gætter jeg på er helt klar til udgivelse og salg om et par uger, når alle størrelser er blevet strikket færdige og har meldt tilbage. Følg den evt. på Instagram under hashtagget #mindattersflæsebluse.

Ingen kommentarer