Jeg ku' for øvrigt godt nå det


I tilfælde af, du spekuleredde på det; jeg kunne godt nå at strikke en cardigan til Eva på 14 dage. Det var en blandning af stædigheds- og strik-hurtigt-øvelse, der fik mig i mål og jeg er helt tilfreds med både proces og resultat.

Eva var ikke helt tilfreds med, at knapperne bare skulle være træ-farvede. Hun fik derfor lov til at give dem farve med vandfarverne. Jeg fortrød det igen, da de var malet helt skrigblå og slet ikke blev det sidste touch til trøjen, som jeg havde forestillet mig inde i mit hoved. Men efter de blev skyllet (og skrubbet), har de egentlig fået en fin effekt-farve, som jeg godt kan lide og træstrukturen står stadig frem.

Nu går jeg benhårdt efter at blive en den gode hurtig-strikker-stime jeg er i, og straks efter cardiganen var skyllet op, fik jeg slået op til mit næste projekt. Det er den virkelig flotte og meget Instagram-venlige Ingen dikkedarer sweater - også fra Petiteknit. Jeg kan slet ikke vente med at få den færdig og prøvet om den er lige så lækker at have på, som den ser ud til på de mange flotte billeder af den, der nærmest dagligt popper op på Instagram.


3 kommentarer