Enhjørninge i Hama perler
Eva og jeg har raget noget halsvirus til os i ugens løb og efter en lidt for hård torsdag, måtte vi begge trække stikket og blive hjemme fredag, hvor vi både kunne hvile hals og hoveder. Stillesiddende arbejde kunne vi dog underholde os med. Så jeg fik strikket og Eva fik skabt et par enhjørninge-søstre ud af Hama perler, akkompagneret af filmen "My Little Pony Equestria Girls: Legenden om Everfree" på Netflix - der faktisk formåede at overraske mig positivt. Men det siger nok mere om min generelle sindstilstand på tidspunktet end om filmen :)Det er ret fantastisk, hvad der kan komme ud af Hama perler omend det hele ikke kan siges at være lige kønt. Til gengæld er det altid godt legetøj med en høj underholdnings- og koncentrationsværdi. Og personligt kan jeg have svært ved at styre mit perleindkøb, når jeg står overfor alle de flotte nye farver perler, for ikke at tale om enhjørning/pegasus stiftplader.Som en ekstra bonus leger Eva stadig med figurerne efter de er blevet færdige og der er desuden kommet et par stykker flere til. Det er ren win-win, for jeg er ude over, hvad jeg rent faktisk skal stille op med perlepladerne efter de er færdiggjort og Eva leger med noget legetøj, hun selv har lavet.


Ingen kommentarer