Ugeportrætter - uge 4


Tiden flyver simpelthen af sted. Det er vel efterhånden et solidt fastslået faktum. I 2014 præsenterede jeg hver uge et portræt af mine børn, og det var utrolig fantastisk at følge deres udvikling så tæt og hver uge overveje et par ord om dem hver især, som billederne fik med på vejen.

Nu er det allerede 2017 og et forsøg på at bremse tiden bare en lillebitte smule, synes som et endnu mere presserende behov en nogensinde før, når jeg sammenligner det småpiger jeg portræterede i 2014 og de tøsebørn jeg omgiver mig med i dag.

Derfor vil jeg igen kaste mig ud i en omgang ugeportrætter her på bloggen. Jeg besluttede mig egentlig allerede for det i slutningen af sidste år, men som det netop er temaet i skrivet her, har tiden igen taget fusen på mig og jeg fik først kridtet kameraet til et portræt i uge 4. Så her starter vi altså. Ida og Eva i uge 4 i 2017.


Eva; lige straks fylder hun 6 år(!), har tabt de 2 tænder i undermunden, der også var de første 2 tænder hun fik, da hun var omkring 4 måneder gammel. Smilehullet i kinden bliver ofte blottet og er et af de første kendetegn jeg bemærkede ved hende, da jeg første gang fik hende i mine arme.


Ida; vores temperamentsfulde store pige, der hver dag formår at gøre mig skiftevis strålende stolt og mavesårsulmende frustreret. Hun kan læse, skrive og regne og sende os beskeder fra elevintra. Hun elsker at glæde og overraske andre og at lege med sin lillesøster.

Ingen kommentarer