Strik, strik, strik


Det værste ved at strikke, er altså, at det tager så lang tid at nå fra hovedet og ud af pindene. Lige for tiden er jeg nærmest opslugt af at strikke og mit hoved og mit instagram feed flyder over med henholdsvis ideer og inspiration til nye strikkeprojekter og jeg har simpelthen ikke vågne nok timer i døgnet, til at nå at komme dem alle sammen til livs. Men jeg gør, hvad jeg kan og jeg træner mig selv i at blive sådan en, der kan strikke hurtigt.


Min koralrøde trøje til mig selv er blevet færdig (opskrift her) og jeg har fluks kastet mig over næste trøje til mig selv. En slags julesweater i norsk strik med rensdyr motiv. Det er forholdsvis tykt garn på tykkere pinde, så det går på sin vis okay tjept, men det er med mønsterstrik og det er altså første gang jeg har kastet mig ud i det. Indtil videre har jeg ellers kun strikket struktur-mønster eller striber.


Det går ganske fint og jeg har stadig en tro på, at der vil dukke genkendelige rensdyr op i mønstret lige om lidt, men det bremser selvfølgelig tempoet en smule, når jeg hele tiden skal skifte snor. Når julesweateren (find opskrift her) er færdig, har jeg købt garn og opskrift til Ingen dikkedarer sweateren fra Petiteknit.com. Den ser så pæn ud (se selv under #ingendikkedarersweater på Instagram) og lever den op til sit hitpotentiale, har jeg allerede planlagt flere farver og lave den i :)


Og imens jeg venter på at få strikket julesweateren færdig, har jeg også liige fået lov til at strikke en lille hue. En slags "aktiv pause", som mine reformer-træner kalder det :) Jeg forelskede mig helt vildt i en farve på en med-cyklists hue, den anden morgen og skyndte mig ned i Sommerfuglen i min frokostpause for at prøve at genfinde samme farve i deres store garnlager. Det lykkedes ikke helt, men det blev til en anden lækker farvenuance, som jeg glæder mig til at få på hovedet en af de nærmeste dage. Og nårh ja, så har jeg også lige lovet og indkøbt garn til en hue og en cardigan til Eva...Opskriften til huen ligger gratis her.

1 kommentar

  1. Wow ! Mange pæne projekter du har gang i!! det er altid så frustrerende når der er flere projekter/tanker end der er rid til at døre det ud i livet...

    SvarSlet