Eva Elisabeth 6 år!


For en lille uge siden blev min lille Eva 6 år! Vores lille basse baby er blevet en stor pige. Det er en smule svært at forstå, men på en eller anden måde helt og aldeles passende for den store, søde, sjove pige Eva er i dag.


På selve dagen, der i år faldt på en lørdag, var vi til dobbelt 70 års fejring hos pigernes farmor og farfar. Men om morgenen var der selvfølgelig stadig tid til sang, flag, morgenbord og et mindre bjerg af gaver til fødselsdagsbarnet. Og et stort blåt 6-tal i vinduet som overraskelse til Eva, da hun vågnede. Ida havde også sådan et i guld, da hun (for et kort øjeblik siden) fyldte 6 år.Min ambition var da, at gemme tallet, men jeg blev træt af ikke at vide, hvor jeg skulle gøre af det, så det røg ud i sommers. Faktisk tror jeg også Eva blev ekstra glad for tallet, da hun kunne se, at det var helt hendes eget i blåt og ikke et nedarvet 6-tal guld :)Søndag holdt vi en fødselsdagsbrunch herhjemme, som Eva insisterede på indeholdt spaghetti med kødsauce med cocktailpølser i - så det gjorde den selvfølgelig :) Og så indeholdt den selvfølgelig fødselsdagssang, lagkage, lyspusteri og storesøsterkram.4 kommentarer

 1. TILLYKKE med hende. Det er bare den skønneste alder og hvor ser hun dejlig ud. Jeg er især vild med det øverste billed. Hav en skøn, skøn søndag.

  SvarSlet
 2. Et meget forsinket Tillykke til din store pige!
  Det sidste billede med Ida og Eva er meget rørende og man kan fornemme de to søstres sammenhold og glæde af og med hinanden. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK og ja!, de er så søde sammen :)

   Slet