Børn, mad og soja



REKLAME

Vidste du, at soja er over 6 måneder om at blive fremstillet? Til gengæld er det lynhurtigt at bruge som salt smagsforstærker i alt mulig slags mad. Udover sushi (selvklart) bruger jeg selv soja til at riste mandler i til snacks, til at wok-lynstege kylling i og over ovnbagt laks. Mine børn elsker den eksotiske kombination; ris med soja - der har reddet mere end et restaurantbesøg og take away måltid.



Nu har Kikkoman, kongen af soja produkter siden 1630, netop lanceret en økologisk version (yeah!) af den klassiske soja sauce og i den forbindelse har jeg afprøvet en opskrift på en japansk-inspireret bolognese med squash og auberginer og selvfølgelig soja. Klog af skade kogte jeg også lidt ris til og begge børn nød et dejligt måltid med ris og soja sauce :)



Den økologiske soja sauce skulle være at finde på hylderne i butikkerne allerede ved siden af de øvrige gode Kikkoman produkter.

Ingen kommentarer