Lige et par omgange mere


Det er stort set samme scenarie hver aften. Ja hvert ledig stund jeg har mig. Jeg kan lige nå at strikke et par omgange mere. Som altid skifter det lidt fra tid til anden, hvad og hvilke kreative projekter jeg lader mig gribe af. Og lige nu er det strikkeriet, der har fanget min fulde opmærksomhed. Endda strikkeri til mig selv - på trods af tidligere forsøgs fadæser.Jeg har langt om længe fået strikket en igangværende trøje færdig til Eva samtidig med, at jeg har lavet videre på min egen koral alpaca trøje. Den nørkler jeg lige nu videre på at få færdiggjort og jeg forsøger at gøre det så hurtigt som muligt (mangler pt. kun halvanden ærme), da jeg allerede har lækkert garn (fundet på udsalg her) liggende til hele 2 nye trøjer til mig selv, som jeg virkelig glæder mig til at gå i gang med. Især den ene. Den er nemlig med noget norsk mønsterstrik, som jeg aldrig har prøvet før, og som jeg satser på, skal være min julesweater til næste jul - ja det er vel næppe for tidligt at gå i gang med sådan en, når nu man gerne vil lave den selv (og vist nok også er kommet til at love at lave en til Jesper også).Jeg er med andre ord gået i gang med at øve mig i, at blive en "hurtig" strikker. Når det er sket, skal jeg så bare regne ud, hvordan jeg får reguleret min kropstemperatur, så jeg rendt faktisk kan holde ud, at gå med alle de varme uldtrøjer, jeg har planer om at få strikket til mig selv.

Ingen kommentarer