Travlhed, tørshampoo & give away

SPONSORERETEn ting jeg har taget til mig her i 2016 er tørshampoo. Før i sommers havde jeg faktisk aldrig prøvet at bruge tørshampoo. Mest af alt af den grund, at jeg ikke rigtig troede på konceptet. Ej heller forstod det. Jeg kan nemlig så godt lide at have nyvasket hår, så hvor egentlig ikke bare vaske det? Sådan på helt gammeldags manér med vand og sæbe.

Men efter jeg i sommers startede på at træne, sådan jævnt regelmæssigt, blev mine bade tilsvarende hyppigere end mit hår havde behov for vaskning og jeg forsøgte mig med at skifte nogle af de våde hårvaske ud med nogle tørre nogle af slagsen. Og det har gjort mig til glad tilhænger af tørshampoo'ens muligheder. Har du desuden, som jeg, brug for lidt tips til at bruge tørshampoo'en, kan jeg anbefale søde og dygtige Johannes lille guide her - og til alt mulig andet beauty relateret på hendes blog josmakeupblog.dk.

Nu er det blevet en inkorporeret del af mine rutiner, at hveranden hårvask foregår med tørshampoo, hvilket i en arbejdstravl måned som denne, er en sand gave af tidsbesparelse. En anden god ting jeg har opdaget er, at man kan sætte nogle helt vildt holdbare opsætninger, når ens hår har fået en omgang med sprayen. Plus, at mit hår som ekstra bonus virker fyldigere. Eneste minus er, at det ikke føles helt så glat og blødt, med tørshampoo i. Men det ser stadig pænt ud.


Sammen med min nye, tidlige (luksuriøse) julegave fra mig til mig (i form af en fantastisk Mason Pearson børste), kører det i bund og grund helt godt på hårfronten for mig her i den ellers super travle tid. Og netop fordi det er sådan en travl tid føles det ekstra dejligt at give sig selv lidt ego-luksus. Jeg har i sandhed fortjent det.

Sammen med Billigvoks.dk, der har givet mig tøshampoo'en i gave, har jeg fået lov at udlodde en Maria Nila tørshampoo til en af mine læsere, som den på billedet her. Denne tørshampoo er, som alle Maria Nilas hårprodukter 100% vegansk og fri for parabener - og så virker den upåklageligt :)

Vil du gerne vinde en ekstra lille julegave til dig selv og dit hår i form af denne tørshampoo skal du blot skrive en kommentar til indlægget her og så trækker jeg en vinder efter jul og inden kalenderen skifter til 2017.

31 kommentarer

 1. Elsker tørshampoo. Og glædelig jul pralerier❤🎄

  SvarSlet
 2. God sen aften,

  jeg vil meget gerne prøve lykken, efter min arbejdsulykke er det ikke altid nemt at vaske mit lange hår og da er tørshampoo rigtig godt:-)

  Ønsker dig en glædelig jul med samvær, nærvær og glæde:-)

  SvarSlet
 3. Jeg har endnu ikke prøvet tørshampoo, men kunne virkelig godt tænke mig at prøve denne du udlodder her :) - især da den er vegansk.
  Rigtig Glædelig Jul til dig og din familie!

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for tørshampoo. Bruger batiste, men vil rigtig gerne prøve den man kan vinde her!

  SvarSlet
 5. Har prøvet hårpudder, men mangler den gode løsning. Når man er småbørnsmor så er der bare ting man ikke når☺så ville være fedt med en tør shampoo

  SvarSlet
 6. Har prøvet hårpudder, men mangler den gode løsning. Når man er småbørnsmor så er der bare ting man ikke når☺så ville være fedt med en tør shampoo

  SvarSlet
 7. Jeg har stadig tilgode at prøve tørshampoo. Men det lyder da som noget jeg skal prøve.

  SvarSlet
 8. Uhh det ville jeg gerne vinde - det kunne være perfekt i en travl hverdag. Kh Maria

  SvarSlet
 9. Det ville jeg så gerne prøve...:)
  Krydser fingre for at være den heldige..
  Rigtig dejlig jul til dig og dine..
  Kh. Anne

  SvarSlet
 10. Den prøver jeg gerne og krydser fingre for at jeg er den heldige :-)
  Glædelig jul!!!

  SvarSlet
 11. Den kunne jeg godt tænke mig at prøve :) Glædelig jul

  SvarSlet
 12. Glædelig jul til dig, og dine..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 13. Ville bestemt ikke være tosset at vinde <3 Glædelig jul!
  Mvh. Tina H, tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Av, hvor lækkert! Krydser fingre :)

  caroline-os@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg har hørt så meget om det mærke og vil derfor vildt gerne selv prøve det :)

  God jul :)

  Hilsen Mie
  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet
 16. Glædelig jul <3
  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg har selv børsten, og troede ikke, at den ville blive så stort et hit, som den er blevet.

  Tørshampoo er jeg selv gået i en stor bue uden om - af samme grund som dig, men jeg træner temmelig meget i løbet af ugen, og vasker derfor hår ofte, selvom jeg forsøger at begrænse det til hver anden dag, så det kunne være rart at få lov at prøve tørshampooen. Krydser fingre for, at jeg er heldig.

  SvarSlet
 18. Tørshampoo er virkelig en gave til klasket hår og ufrivillige skilninger pga. hvirvler. Jeg har dog ikke prøvet Marie Nilas, havde håbet at den kom med min goodieboks, men desværre ikke.

  Rigtig glædelig jul og godt nytår

  Kh.
  Anne-Marie
  ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 19. Lækker præmie!:)

  Nanna/ nannalykkekristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Lækker præmie!
  Rigtig glædelig jul. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Glædelig jul

  charlottehansen83(a)hotmail.com

  SvarSlet
 22. Glædelig jul

  charlottehansen83(a)hotmail.com

  SvarSlet
 23. Mit hår vil elske det <3

  Glædelig jul

  SvarSlet
 24. Tørshampoo er en genial opfindelse :-) linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 25. Bruger ofte tørshampoo når jeg er doven eller har travlt og ikke gider det helt store tørre/flade/sætte hår om morgen
  Att@mosbaeks.dk

  SvarSlet
 26. skønne sager! jeg vil meget gerne deltage. hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 27. glædelig bagjul og godt nytår!

  SvarSlet