Mig i december


Der er, som altid, fuld knald på december måned for os herhjemme. Det er hvad man må regne med, når man har 2 børn og 2 arbejdende forældre, hvor af den ene oven i købet arbejder i, hvad man tilnærmelsesvis kan betegne som, Julemandens værksted i disse dage. Men det kører egentlig ganske fint og overskudsagtigt.

Den flyvske tid er planlagt, veltilrettelagt, prioriteret og forventningsafstemt og på den måde finder jeg både tid til længere arbejdsdage og julehygge nærvær med familien. Jeg er (endnu) friskere om morgenen end jeg kan huske at have været i lang tid og jeg har energi til at få mig selv og de 2 tøser tidligere ud af døren end vi ellers har haft for vane. Til gengæld er jeg segne færdig, når vi rammer kl. 20 om aftenen og oftest er jeg i drømmeland inden klokken slår 22. Men det er kun dejligt, for så vågner jeg igen frisk næste morgen.

Det føles på en eller anden måde som et virkelig godt flow af god energi og jeg håber det vil fortsætte lang tid efter jul også. Bare der er nok at lave om dagen og jeg får min søvn om natten (og min kaffe morgen, middag, aften),  så føler jeg det nok skal gøre det.

Når nu der er travlhed på nogle fronter, har jeg givet mig selv lov til at skrue ned for blusset - og ambitionerne, på andre. Blandt andet bloggeriet og instagram'eriet. Det er til at starte med lidt svært, lidt underligt og lidt angstprovokerende. Men mest af alt nødvendigt. Og på ingen måde ensbetydende med, at der ikke lige kommer et par julehyggende indlæg mere fra mig. Det betyder blot, at det bliver i et tempo, der stadig tager højde for mit naturlige udvidede søvnbehov :)

Ingen kommentarer