Pakkekalender planer og idéer

Okay, så går det løs. Halloween er nu veloverstået og her er mit første julerelaterede indlæg for i år. Og det handler om pakkekalendre - så reelt set er det vel overhovedet ikke for tidligt, vel?Jeg har lagt en ny strategi eller plan om man vil, for tøserne pakkekalender i år. Strategien er, at den er helt klar inden vi når midten af november og planen er, at de den 1. december vågner op til en pakke kalender allerede fyldt helt ud med alle 24 gaver til dem hver.Jeg mangler lige at få talt dem alle efter, men jeg tror næsten, at det er lykkedes mig i fællesskab med min mor, allerede at have fået 2x24 kalendergaver i hus. Det føles meget overskudsagtigt lige nu, men præcis som haren i væddeløbet med skildpadden, kan jeg næsten garantere, at jeg kommer til at hvile så meget på laurbærbladene, at jeg kommer til at sidde oppe hele aftenen den 30. november og pakke de sidste gaver ind og gøre kalenderen klar :)Da jeg gerne vil have dem alle klar til den 1. december betyder det også, at mine hjemmegjorte (og hvis jeg selv skal sige det) utroligt fine julesokker, skal holde en pause i år. I stedet har jeg købt den søde nissemand fra OYOY og håber gevaldigt, at den kan rumme alle gaverne på een gang og jeg ikke bliver nødt til at anskaffe mig 2.


For så at kunne holde styr på hvis der er hvis gaver, når de forhåbentlig kommer til at dingle side om side i samme metalkrog, har jeg været en tur i en papirlager-butik og anskaffe nogle runde klistermærker i hver sin farve. Jeg tænker så at Nissen den 1. december har skrevet et brev, hvori den forklarer, at den skal rundt til mange børn i år og har gjort alle Ida og Evas gaver klar på een gang (fordi de jo er så søde...) og at alle dem med sort mærkat er til Ida og alle dem med lyserød er til Eva. Og så må han nok også hellere nævne, at de stadig gerne må stille grød og nisseøl frem til ham, når han kommer træt hjem fra arbejde, så skal han nok kvittere med vaniljekranse som han plejer for den gestus :)

Idé til pakkekalendergave:
Jeg synes selv jeg har fundet en masse gode pakkekalendergaver. Nu arbejder jeg så også for en legetøjsbutik, så alt andet ville måske også være lidt mærkeligt. Måske jeg løbende kan drysse nogle gode pakkekalendergaver ud af ærmet, nu jeg selv har været i så overskudsagtig god tid.De små kaleidoskopper med pixilerende glas, eller hvad man nu skal kalde det, når det ikke er perler i et rør, der vælter rundt. De er sjove at kigge ind i, men jeg har også fundet ud af, at de er ret sjove at sætte foran en kameralinse. Sådan lidt et real life-filter og en billig gave med flere gode legemuligheder.

2 kommentarer

  1. Skønt at være i god tid :), det er jeg bestemt ikke... De sidste par år har mine børn kun fået i weekenderne, og tænker egentlig at det bare fortsætter. Men teenageren er jo på efterskole, og jeg vil gerne give hende en med 24 gaver, så der er lidt at se frem til, men så skal jeg måske også til og i gang :D.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det tager sin tid, men der er også noget hyggeligt over det synes jeg. Men jeg har også først lavet min første pakkekalender sidste år, til min mor. Det har nemlig altid været hende der har givet mig og så senere mine børn. Så nu måtte det være min tur til at give hende :)

      Slet