Overskudslørdag gone wrong

Lørdag var sådan en dag, hvor Jesper og jeg havde planer om, at være totalt overskudsagtige og få ordnet alle de der små overskudsagtige ting, der i det daglige figurerer i arkivskabet under "hængepartier". Købe nyt toiletbræt, skifte de der dimser oppe i vandhanen i køkkenet, få monteret de nye vinduesviskere i bilen og måske endda også få pudset lidt vinduer.Ida skulle til klasse-fødselsdag i legeland i Rødovre Centrum og i mens kunne vi passende slentre rundt med Eva, få gjort vores praktiske og meget overskudsosende indkøb og samtidig få nuppet os en frokost og idyllisk alene tid med vores yngste. Planen var ligesom lagt. Alt var timet og tilrettelagt. Lige indtil det hele bare begyndte at arbejde i mod os.

Eva kastede et kort blik på sin bestilte morgenmad, rejste sig og lagde sig ind i seng igen. Alt imens valgte vores afløb i køkkenet at stå helt af og efter et forsøg fra Jesper for at få hul igennem i afløbet igen, rejste der sig en sø af mørkt afløbsvand op i vores køkkenvask. Dette fik Jesper til at trække sig ud til sin computer, blot for at konstatere denne også var i en eller anden form for udu. Og så begyndte Eva at kaste op. I min side af sengen...

Da jeg så tog alene ud i Rødovre Centrum for at aflevere Ida til fødselsdag, kunne jeg uden mindste tøven konstatere, at det alligevel havde været verdens værste idé at begive sig derud på familieudflugt denne lørdag. Det lykkedes mig med hjælp fra en flink rengøringsmand at få fundet Puffs Legeland og afleveret Ida og med nød og næppe at finde tilbage til hvor jeg havde parkeret bilen, inden jeg gik i klaustrofobisk centerchok. Og jeg er nu ellers pænt glad for centre, men dette center på denne dag, var lige en tand for meget for mig.


Herefter gav vi bare op. Eva sov bare resten af dagen, når ikke hun lige vågnede og kastede op, jeg gik i pendulfart mellem lejlighed og vaskekælder og da Jesper hentede Ida efter fødselsdagen købte han McDonalds mad med hjem. Her krøb vi alle 4 op i sofaen og lod afløbet være klamt og opvasken være ugjort, spiste maden direkte af emballagen og hyggede med en Asterix & Obelix film og fik på den måde rettet nogenlunde op på en dag, der slet ikke blev som vi havde planlagt den skulle blive.

På plussiden fik vi vasket alt vores sengetøj inklusiv puder og dyner og dét føltes faktisk lidt overskudsagtigt at krybe ned i ved sengetid.


Ingen kommentarer