Ny og tilbagevendende julepynt + DIY på juletræsbilPigerne og jeg har i dag været til vores første officielle julearrangement. Uofficielt har vi jo allerede været i gang i et stykke tid herhjemme. Men nu har vi altså officielt fået skudt julehyggeriet i gang. Det er så dejligt! Og her hjemme dukker der, næsten, dagligt flere stykker julepynt op - nye som gamle.Noget af det hjemmelavede julepynt jeg finder frem og hænger i stuen år efter år og som jeg er sikker på tøserne vil komme til at huske som jylepynten fra deres barndomshjem, er Libertyhjerne. Dem lavede jeg den jul, hvor vi lige var flyttet ind her i lejligheden, pralerier var en spæd ny blog på nettet og vi fejrede Idas allerførste jul. En anden ting er gaverne i Hama perler, der efterhånden også har nogle år på bagen.I år har jeg fået tilføjet endnu en af de der julepyntsting man godt kan mærke kommer til at være fast inventar i "den store kasse med julepynt". Nemlig nogle såkaldte juletræsbiler. Det er på ingen måde en ide jeg selv er kommet op med, men det ser nu en gang bare så vældig fint ud.Jeg har lavet lidt i forskellige størrelser, med forskellige slags træer og på forskellige typer biler. Jeg tænker, at det også kan være en sjov ting at lave og have med som vært-/værtindegave her i julen og så kan man jo variere lidt på udtrykket ved at vælge en anden bilmodel, alt efter hvem der skal have bilen. Alle bilerne har jeg købt i Karrusella (selvfølgelig) og træerne er fra Søstrene Grene og Det gamle apotek.Inden jeg har bundet træerne fast om bilerne, har jeg sat dem fast på taget med limpistolen og så bliver træerne også liggende, når børnene kører ræs over stuegulvet med dem.

1 kommentar

  1. Fantastisk sød idé med de biler og kogler på :-)
    Rigtig glædelig juletid fra Maria:
    "Giveaways i Danmark"
    "En verden af kunst"

    SvarSlet